Superleague: Ντέρμπι παραμονής στο «Γεντί Κουλέ»

Superleague: Ντέρμπι παραμονής στο «Γεντί Κουλέ»

Η ελληνική Superleague οδεύει προς το τέλος της και τη σημερινή μέρα (21/04) θα πραγματοποιηθεί η 29η αγωνιστική.

Πρόκειται για την προτελευταία «στροφή» του ελληνικού πρωταθλήματος, με το ενδιαφέρον να εστιάζει στην… ουρά. Σήμερα, τα φώτα πέφτουν στο μεγάλο ματς του ΟΦΗ με τον Αστέρα Τρίπολης στην Κρήτη. Οι γηπεδούχοι με νίκη περνάνε τους Αρκάδες και τους βάζουν στα μπαράζ παραμονής. Έπειτα, ακολουθεί από πολύ κοντά και ο ΠΑΣ Γιάννινα που υποβιβάζεται απευθείας, αυτήν τη στιγμή.

Ο ΠΑΣ αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, και οφείλει να παλέψει για κάτι θετικό. Όσον αφορά τους «μεγάλους», ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για φιέστα τίτλου κόντρα στο Λεβαδειακό. Ο Ολυμπιακός θέλει να δώσει συνέχεια στις εμφατικές εμφανίσεις, με αντίπαλο τη Λαμία. Η ΑΕΚ φιλοξενεί τη Λάρισα, με τους φιλοξενούμενους να μην αισθάνονται… άνετα. Ατρόμητος και Παναθηναϊκός συγκρούονται στο Περιστέρι, ενώ ωραίο ματς έχουμε και στο Αγρίνιο, στο Παναιτωλικός – Άρης.

Όλα τα ματς θα διεξαχθούν στις 19:00. Στο Betarades.gr μπορείτε να δείτε από τώρα τις αναλύσεις όλων των αγώνων, με πιθανές συνθέσεις, απαραίτητα στατιστικά, ρεπορτάζ και στοιχηματικές εκτιμήσεις.

Στο Betarades.gr θα βρείτε τις αναλύσεις και τις εκτιμήσεις όλων των αγώνων της Superleague

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ