Πετάει «φωτιές» ο ΠΑΟΚ: 2-0 στο 8′! (vids)

Πετάει «φωτιές» ο ΠΑΟΚ: 2-0 στο 8′! (vids)

Ο Σάκχοφ στο 3’ πήρε το ριμπάουντ μετά την απόκρουση του Μπάγιτς και με διπλή προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Λεβαδειακού για το 1-0, ενώ στο 8’ ο Μπίσεσβαρ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 2-0.

Μόλις τρία λεπτά χρειάστηκε ο ΠΑΟΚ για να ανοίξει το σκορ στον αγώνα με τον Λεβαδειακό για την 29η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, ενώ στο 8ο λεπτό ο Μπίσεσβαρ με εκτέλεση πέναλτι α λα Πανένκα έκανε το 2-0 για τον Δικέφαλο.

Συγκεκριμένα στο 3’, ο Σφιντέρσκι βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, πλάσαρε, ο Μπάγιτς απόκρουσε, ο Σάκχοφ πήρε το ριμπάουντ, σούταρε, ο Αντιλέχου έδιωξε πάνω στη γραμμή και ο μέσος του ΠΑΟΚ με δεύτερη προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των Βοιωτών για το 1-0.

Στο 8’ ο Σαβατονγκό ανέτρεψε τον Γιαννούλη, με τον Τζήλο να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο Μπίσεσβαρ ανέλαβε την εκτέλεση και με στυλ α λα Πανένκα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπάγιτς για το 2-0.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και άνοιξαν από νωρίς το σκορ. Ένα ιστορικό ματς, στο οποίο ο ΠΑΟΚ αναμένεται να σφραγίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ένα παιχνίδι που ξεκινάει με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, που θέλει να χαρίσει θέαμα στους χιλιάδες φιλάθλους της που βρίσκονται στην Τούμπα.

Δείτε το 1-0:

Και το 2-0:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ