Η είσοδος του Ιβάν Σαββίδη στην Τούμπα (pic)

Η είσοδος του Ιβάν Σαββίδη στην Τούμπα (pic)

Ο διοικητικός ηγέτης του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, μπήκε στην Τούμπα εν μέσω αποθέωσης για τη φιέστα κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΟΚ είναι πρωταθλητής Ελλάδος για τη σεζόν 2018-2019 και το γιόρτασε μια μια φαντασμαγορική φιέστα στο γήπεδο της Τούμπας, από την οποία δεν θα μπορούσε να λείπει ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας, Ιβάν Σαββίδης!

Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ έδωσε, όπως άλλωστε αναμενόταν, το παρών στη φιέστα της ομάδας, μπήκε εν μέσω αποθέωσης από τους οπαδούς που γέμισαν ασφυκτικά την Τούμπα και ανταπέδωσε το χειροκρότημα.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκε σε γήπεδο, σε αγώνα της ομάδας του την τρέχουσα σεζόν, καθώς μετά την ποινή που του έχει επιβληθεί από πέρυσι, από το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ που στιγματίστηκε από την ένοπλη εισβολή του, δεν έχει κανονικά δικαίωμα εισόδου.

Οι άνθρωποι της ομάδας βρήκαν έναν νόμιμο τρόπο για να μπει στο γήπεδο χωρίς να του επιβληθούν επιπλέον κυρώσεις κι αυτό ήταν, να μπει αφότου έχει κλείσει το φύλλο αγώνα και να έχουν αποχωρήσει οι ομάδες αρχικά από τον αγωνιστικό χώρο.

Εδώ η στιγμή της εισόδου του:

Στο βάθρο των πρωταθλητών δίπλα στον αρχηγό της ομάδας:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ