Ψηφίστε τον MVP της 29ης αγωνιστικής (Γκάλοπ)

Ψηφίστε τον MVP της 29ης αγωνιστικής (Γκάλοπ)

To10.gr σας δίνει τη δυνατότητα να αναδείξετε τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή της 29ης αγωνιστικής μέσω του γκάλοπ που διενεργεί.

Ολοκληρώθηκε και η 29η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και εσείς έχετε την ευκαιρία να ψηφίζετε τον MVP της ημέρας στο σχετική γκάλοπ που ετοίμασε to10.gr.

Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, Νίκο Μαρτίνες, Έγκμουντουρ Κρίστινσον, Φελίπε Μπρούνο και Μαντί Καμαρά τίθενται στη διάθεσή για ψηφοφορία

Ντιέγκο Μπίσεσβαρ
Για ένα ακόμη ματς,  ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ήταν ο κορυφαίος του ΠΑΟΚ, αυτή τη φορά στο 5-0 επί του Λεβαδειακού. Ο Ολλανδός εξτρέμ πέτυχε ένα γκολ ενώ από τα δικά του πόδια ξεκίνησαν οι περισσότερες επιθετικές προσπάθειες των ασπρόμαυρων.

Νίκο Μαρτίνες
Ο Αργεντινός επιτελικός μέσος έκανε ίσως την καλύτερη του εμφάνιση με τη φανέλα του Άρη, ξεκινώντας μάλιστα βασικός. Πέτυχε το πρώτο γκολ στη νίκη με 2-1 επί του Παναιτωλικού, είχε κι άλλες φάσεις για να σκοράρει, ενώ γενικότερα ήταν μέσα στις καλές στιγμές της ομάδας του.

Έγκμουντουρ Κρίστινσον
Η ΑΕΛ πήρε μια σπουδαία νίκη μέσα στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ με 1-0 και ο Ισλανδός τερματοφύλακας αξίζει πολλά εύσημα για την καθοριστική συμβολή του. Μπορεί να μην έβαλε το γκολ της νίκης, μπορεί να μην… έφτιαξε την φάση του γκολ, αλλά ήταν πραγματική «κολόνα» για τους Θεσσαλούς στα μετόπισθεν.

Φελίπε Μπρούνο
Μετά τον Άρη, ο Ατρόμητος «καθάρισε» και τον Παναθηναϊκό (με 2-0) δείχνοντας ότι δικαίως κατέκτησε την 4η θέση στο πρωτάθλημα. Ο Φελίπε Μπρούνο ήταν ο παίκτης που σημείωσε το πρώτο γκολ  στο 61’ ξεκλειδώνοντας το ματς για την ομάδα του. Εκανε άνω-κάτω την πράσινη άμυνα δημιουργώντας πολλούς κινδύνους.

Μαντί Καμαρά
Ο επιθετικός από τη Γουινέα είχε καταλυτική συμμετοχή στην εκτός έδρας νίκη του Ολυμπιακού επί της Λαμίας με 3-1 επί της Λαμίας. Ηταν εκείνος που άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης, ενώ από τα δικά του πόδια ξεκίνησε και το τρίτο τέρμα των ερυθρόλευκων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ