Οργή στο Τwitter για τα συγχαρητήρια Τσίπρα στον ΠΑΟΚ (pics)

Οργή στο Τwitter για τα συγχαρητήρια Τσίπρα στον ΠΑΟΚ (pics)

Η συγχαρητήρια ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ προκάλεσε έντονες αντιδράσεις - Ακόμα και οι φίλαθλοι του Δικεφάλου τα «έχωσαν» στον Πρωθυπουργό!

Εντονες αντιδράσεις προκάλεσε το συγχαρητήριο «τιτίβισμα» του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό και τη μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

«Συγχαρητήρια στην ομάδα του ΠΑΟΚ για τη κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μετά από 34 χρόνια, ήταν δίκαιο και το πήραν με την αξία τους», έγραψε χαρακτηριστικά στο twitter ο Αλέξης Τσίπρας, μετά τη λήξη του αγώνα στην Τούμπα, προκαλώντας ποικίλα σχόλια.

Οπαδοί διαφόρων ομάδων, αλλά ακόμα και φίλαθλοι του Δικεφάλου, μπήκαν κάτω από την ανάρτησή του και σχολίασαν το μήνυμά του. Οι απαντήσεις, πάντως, δεν ήταν αυτές που θα περίμενε και ο ίδιος, με τους οπαδούς να τα… χώνουν στον Πρωθυπουργό τόσο για το αθλητικό όσο και για το πολιτικό κομμάτι, λόγω της συμφωνίας των Πρεσπών.

«Δεν σε κάλεσαν στη φιέστα; Λάθος τους. Δεν πρέπει να λείψει ο MVP της ομάδας από τη γιορτή», «κακώς δεν πήγε στη φιέστα», «αδικία να μην σε καλέσου στη φιέστα. MVP κανονικός ήσουν», «λίγο ακόμα και θα τους δώσει και τσουλού», έγραψαν ορισμένοι.  Κάποιοι άλλοι αναφέρθηκαν στο χέρι του Βιεϊρίνια στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Λαμία, αλλά και σε αρκετές φάσεις που ευνοήθηκε ο Δικέφαλος κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν.

Παράλληλα, υπήρξαν αρκετοί που ανέφεραν ότι είναι η πρώτη φορά που ο πρωθυπουργός δίνει συγχαρητήρια σε ομάδα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, κάτι που δεν είχε συμβεί τα προηγούμενα χρόνια. Μάλιστα, κάποιοι αναρωτήθηκαν πως είναι δυνατόν ο Αλέξης Τσίπρας να δίνει συγχαρητήρια για εγχώριο τίτλο, αλλά να μην δίνει τα εύσημα όταν μία ελληνική ομάδα φέρνει ευρωπαϊκά τρόπαια. «Δεν βλέπω όμως να συγχαίρετε τις ομάδες του Ολυμπιακού που φέρνουν ευρωπαϊκά τρόπαια», έγραψαν μεταξύ άλλων.

Η συμφωνία των Πρεσπών είχε επίσης την τιμητική της. «Ηταν κομμάτι της συμφωνία των Πρεσπών και αυτό;», «Να ανέβεις στη ‘Νότια Μακεδονία’ να δώσεις τα συχαρίκια στους ΠΑΟΚτζήδες ο ίδιος αν τολμάς», «Καλή ανταλλαγή η Μακεδονία με ένα ψευτοπρωτάθλημα», ανέφεραν ορισμένοι.

Δείτε ορισμένες από τις απαντήσεις στην ανάρτηση του Πρωθυπουργού:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ