Το ξανά-σκέφτονται στην ΑΕΚ για Χιμένεθ

Το ξανά-σκέφτονται στην ΑΕΚ για Χιμένεθ

Οι φωνές κατά του Μανόλο Χιμένεθ και η στάση του Δημήτρη Μελισσανίδη

Ο Μανόλο Χιμένεθ τον τελευταίο μήνα είχε καταφέρει να κερδίσει πολλούς πόντους. Έδειχνε σε αρκετά ζητήματα να έχει πλέον προβάδισμα για την επιλογή του προπονητή που θα φτιάξει τη νέα ΑΕΚ. Χθες στο ΟΑΚΑ η «Ενωση» όχι μόνο έχασε, αλλά απογοήτευσε. Και πλέον ο Χιμένεθ ξέρει καλά ότι το αν μείνει πια, θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό στο Κύπελλο.

Στην ρεβάνς της Μεγάλης Πέμπτης με τη Λαμία και στον τελικό στις 11 Μάη, αν όλα πάνε καλά. Στην ΑΕΚ άπαντες γνωρίζουν ότι μπορεί να δηλώνει άλλα ο Ισπανός, αλλά δουλεύει απόλυτα στοχευμένα για τον τελικό με τον ΠΑΟΚ. Αυτό είναι το πλάνο, εκεί στοχεύει η καθημερινή δουλειά. Και ας θυσιάζονται κάποια ματς στο πρωτάθλημα. Και όχι κακώς θα πούμε εμείς…

Η ΑΕΚ τότε θα παίξει ένα ματς-τίτλο και πρέπει να είναι πανέτοιμη να κερδίσει τον Πρωταθλητή ΠΑΟΚ που έχει χάσει φέτος ελάχιστα παιχνίδια. Και ξέρει ο Μανόλο ότι η δουλειά είναι απαιτητική και πρέπει η ΑΕΚ να είναι σε top επίπεδο. Για αυτό και κάθε προπόνηση, έχει στόχο τον τελικό. Από εκεί θα κριθούν πολλοί, αν και στην ΠΑΕ ΑΕΚ έχουν παρθεί κάποιες αποφάσεις.

Για τον Μανόλο Χιμένεθ πάντως υπάρχουν και φωνές εντός ΑΕΚ που δεν θέλουν την παραμονή του. Όχι για την ήττα από την ΑΕΛ, αλλά για την ανασφάλεια και τον τρόπο που συνεργάζεται με την εκάστοτε διοίκηση. Οι φωνές αυτές είναι αρκετές και αυτή τη γραμμή «περνάνε» και σε αρκετά δημοσιογραφικά κανάλια για να τα επικοινωνούν προς τον κόσμο. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης μέχρι στιγμής δεν δείχνει να έχει αποφασίσει, παρά το πρέσινγκ που δέχεται για να μην κρατήσει τον Ισπανό. Ο Μάιος θα είναι κρίσιμος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ