Απόλλων Σμύρνης – Αστέρας Τρίπολης : Η κριτική των παικτών του Αστέρα

Απόλλων Σμύρνης – Αστέρας Τρίπολης : Η κριτική των παικτών του Αστέρα

Ο Αστέρας Τρίπολης πέτυχε σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 3-1 επί του Απόλλωνα, με τους Αρκάδες να κατακτούν δίκαια τους τρεις βαθμούς στη Ριζούπολη

Ο Καλτσάς ήταν ο κορυφαίος παίκτης του Αστέρα στο ματς, καθώς ο Έλληνας μεσοεπιθετικός σημείωσε δύο γκολ (το πρώτο και το τρίτο) ενώ είχε την ασίστ στη φάση του 2-1 για την ομάδα της Τρίπολης.

Αθανασιάδης: Ο γκολκίπερ του Αστέρα δεν είχε ευθύνη στο γκολ του Αλμπάνη.

Ίγκορ: Ο Ίγκορ αντιμετώπισε προβλήματα έχοντας ν’ αντιμετωπίσει τον Αλμπάνη. Σε αρκετές περιπτώσεις βρέθηκε σε δύσκολη θέση με τον νεαρό άσο του Απόλλωνα.

Τριανταφυλλόπουλος: Με καλές και κακές στιγμές στο παιχνίδι. Έδωσε πολλές μάχες με τον Ελμπάζ. Ανέβασε αισθητά την απόδοση του στο δεύτερο ημίχρονο.

Πασαλίδης: Καλό παιχνίδι από τον νεαρό κεντρικό αμυντικό. Είχε σωστές τοποθετήσεις και συνέχισε τις καλές εμφανίσεις.

Γιαννούλης: Καλό ματς από τον Γιαννούλη. Ο αριστερός μπακ των φιλοξενούμενων είχε μάλιστα και συμμετοχή στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού.

Μουνάφο: Όπως πάντα σταθερός στον άξονα της μεσαίας γραμμής του Αστέρα. Βοήθησε σημαντικά την ομάδα του.

Ιγκλέσιας: Ένα ακόμα καλό ματς από τον Ιγκλέσιας. Έδωσε πολλές μονομαχίες στον άξονα της μεσαίας γραμμής και ήταν αυτός που πήρε την κεφαλιά στη φάση του 1-0 για την ομάδα της Τρίπολης.

Καλτσάς: Ο κορυφαίος παίκτης του Αστέρα στο ματς. Πέτυχε δύο γκολ, είχε μια ασίστ και με λίγα λόγια τα έκανε όλα στη Ριζούπολη. Εξαιρετική εμφάνιση από τον ακραίο επιθετικό των Αρκάδων.

Τόνσο: Ο Παντελίδης θα περίμενε περισσότερα από τον Τόνσο. Δεν έκανε καλό παιχνίδι ο μεσοεπιθετικός του Αστέρα.

Τσιλιανίδης: Είχε διάθεση και ο Αστέρας έπαιξε από την πλευρά του (αριστερά) προκαλώντας προβλήματα στην αμυντική γραμμή των γηπεδούχων.

Μανιάς: Ο σέντερ φορ των φιλοξενούμενων έδωσε πολλές μάχες και πέτυχε το δεύτερο της ομάδας της Τρίπολης. Πολύ καλό ματς από τον Έλληνα στράικερ.

Ινσάλδο: Μπήκε στο ματς σαν αλλαγή και βοήθησε σημαντικά στη νίκη της ομάδας του. Είχε την εξαιρετική πάσα στον Καλτσά στη φάση του 2-1 και γενικά βοήθησε στην καλή κυκλοφορία της μπάλας για τον Αστέρα.

Τσουκαλάς: Πέρασε στο παιχνίδι για να βοηθήσει ανασταλτικά την ομάδα του και είχε καλή εικόνα το μικρό διάστημα που αγωνίστηκε.

Σελίν: Έπαιξε για λίγα λεπτά

Προπονητής Σάββας Παντελίδης: Έχει κάθε λόγο να χαμογελά με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της ομάδας του. Ο Αστέρας μετράει πέντε συνεχόμενες νίκες και ο προπονητής του έχει σημαντικό μερίδιο στην επιτυχία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ