Σαββίδης για Λουτσέσκου: «Έχω έναν μυθικό προπονητή, έτσι;»

Σαββίδης για Λουτσέσκου: «Έχω έναν μυθικό προπονητή, έτσι;»

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ μιλώντας με τον Μιρτσέα Λουτσέσκου, αποθέωσε τον γιο του, Ραζβάν χαρακτηρίζοντάς τον καλύτερο προπονητή από τον πατέρα του.

Ιβάν Σαββίδης και Μίρτσεα Λουτσέσκου μίλησαν σε Μέσο της Ρουμανίας με τους δύο άνδρες να εστιάζουν  στον προπονητή του ΠΑΟΚ Ραζβάν.

Συγκεκριμένα ο μεγαλομέτοχος του δικεφάλου, απευθυνόμενος στον πατέρα του 50χρονου τεχνικού είπε: «Έχω έναν μυθικό προπονητή, έτσι;» ενώ στη συνέχεια επανέλαβε πως τον αγαπά: «Είναι το μέλλον. Είναι μέλος της οικογένειάς μου. Με όλο το σεβασμό προς το πρόσωπό του Μίρτσεα, πιστεύω πως θα γίνει καλύτερος από τον πατέρα του. Τον αγαπώ, ναι! Τον σέβομαι πάρα πολύ…».

Συνεχίζοντας ο Σαββίδης αναφέρθηκε στους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Η πόλη αξίζει αυτή τη γιορτή. Είναι μια επιτυχία του κόσμου που αποτελεί την μηχανή της ομάδας. Οι πανηγυρισμοί θα μείνουν για πάντα στην ιστορία…».

Ιβάν Σαββίδης και Μίρτσεα Λουτσέσκου είχαν τη δική τους συνομιλία και όπως αποκάλυψε ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ «…ρώτησα τον Λουτσέσκου αν είχε ποτέ μια ομάδα αήττητη για 29 παιχνίδια και μου εξήγησε τι συνέβη στην Κωνσταντινούπολη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ