Παντελίδης: «Αποτέλεσμα δουλειάς, πίστης και… παικτών»

Παντελίδης: «Αποτέλεσμα δουλειάς, πίστης και… παικτών»

Ο προπονητής του Αστέρας Τρίπολης, Σάββας Παντελίδης απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του για την 5η σερί νίκη της ομάδας του.

Στις 10 Σεπτεμβρίου ανέλαβε μία ομάδα χωρίς ταυτότητα, χωρίς προσανατολισμό, χωρίς νεύρο και δίχως να δείχνει ότι μπορεί να αντεπεξέλθει στις υψηλές προσδοκίες που υπήρχαν. Κι όμως, ο Σάββας Παντελίδης, περί ου ο λόγος, έχει καταφέρει να κάνει τον Αστέρα Τρίπολης ομάδα που «χτυπάει» άμεσα μία από τις θέσεις της Ευρώπης.

Μετά το εμφατικό «διπλό» κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης οι Αρκάδες έφτασαν τις 5 σερί νίκες, ανέβηκαν στους 21 βαθμούς και πλέον βρίσκονται μόλις έναν βαθμό μακριά από την 5άδα. Με τον 52χρονο τεχνικό να μην κρύβει την ικανοποίησή του, μετά το τέλος του αγώνα στη Ριζούπολη.

«Πρώτα απ’ όλα είναι αξιέπαινα τα παιδιά. Έχουμε κάνει ένα σερί 5 νικών κι αυτό έχει γίνει με καθημερινή δουλειά και την πίστη που έχουν οι παίκτες στον εαυτό τους», είπε αρχικά ο Σάββας Παντελίδης, για να συμπληρώσει: «Δεν νομίζω ότι είναι κάτι ιδιαίτερο, αλλά ταυτόχρονα σημαίνει και πολλά. Πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο ματς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ