Ισλάμ Σλιμανί: Δεν κλείνει την πόρτα στον Ολυμπιακό

Ισλάμ Σλιμανί: Δεν κλείνει την πόρτα στον Ολυμπιακό

Ο Ισλάμ Σλιμανί γνωρίζει ότι ο Ολυμπιακός παρακολουθεί την περίπτωση του και σύμφωνα με δημοσιεύματα δεν είναι αρνητικός στην προοπτική των ερυθρόλευκων.

Ο Ολυμπιακός είναι δεδομένο πως θα κινηθεί για την απόκτηση επιθετικού που θα κάνει τη διαφορά την επόμενη χρονιά. Ήδη ακούγονται τα πρώτα ονόματα για τους ερυθρόλευκους, όμως αυτός που φέρεται να έχει ξεχωρίσει ο Πέδρο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του είναι ο Ισλάμ Σλιμανί.

Ο Αλγερινός επιθετικός απασχολεί τους Πειραιώτες, όμως πρώτα πρέπει να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα σχετικά με τον δανεισμό του στη Φενέρμπαχτσε και εν συνεχεία με την επιστροφή του στη Λέστερ. Παρόλα αυτά ο ίδιος ο παίκτης φέρεται να γνωρίζει ότι ο Ολυμπιακός παρακολουθεί την περίπτωση του και δεν είναι αρνητικός να αγωνιστεί με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Οι υψηλοί στόχοι στο λιμάνι ενόψει της νέας σεζόν και η παρουσία της ομάδας στα προκριματικά του Champions League δίνουν έξτρα κίνητρο στον Σλιμανί, ο οποίος όμως κοιτάζει ομάδες από την Premier που λέγεται ότι τον κοιτάζουν.

Ο ίδιος ο επιθετικός της Λέστερ ζήτησε χρόνο για να δει τι μέλλει γενέσθαι με το ενδιαφέρον της Σαουθάμπτον και της Άστον Βίλα, ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη και η αποχώρηση του από τη Λέστερ μετά το καλοκαίρι.

Με την απόφασή του να αφήσει την Αγγλία και να πάει ως δανεικός στη Φενέρ, ο Ολυμπιακός ελπίζει σε κάτι ανάλογο προκειμένου να καταφέρει να τον κάνει δικό του το ερχόμενο καλοκαίρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ