«Ενδιαφέρον της Λέστερ για τον Ελαμπντελαουί»

«Ενδιαφέρον της Λέστερ για τον Ελαμπντελαουί»

Αγγλικές ιστοσελίδες αναφέρουν πως οι «αλεπούδες» έχουν στην μεταγραφική τους λίστα τον Νορβηγό αμυντικό του Ολυμπιακού. Σχεδόν πέντε εκατ. ευρώ κοστολογούν οι Άγγλοι τον Ομάρ

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί έκανε μια εντυπωσιακή χρονιά με τον Ολυμπιακό και πολλές ευρωπαϊκές ομάδες έχουν στα «ραντάρ» τους τον Νορβηγό αμυντικό της ομάδας του Πειραιά.

Μία από αυτές είναι και η Λέστερ, σύμφωνα με δημοσιεύματα αγγλικών ιστοσελίδων, οι οποίες αναφέρουν ότι οι «αλεπούδες» είναι σε αναζήτηση δεξιού μπακ κι έχουν στα υπόψιν τον διεθνή άσο των πειραιωτών.

Μάλιστα θα πρέπει να επισημανθεί οι Άγγλοι κοστολογούν τον Νορβηγό αμυντικό του Ολυμπιακού με πέντε περίπου εκατ. ευρώ (4 εκατ. λίρες) και στα σχετικά ρεπορτάζ αναφέρεται πως το συμβόλαιο του Ελαμπντελαουί με τους πειραιώτες ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2020.

Αξίζει εδώ να τονίσουμε ότι πριν από λίγες μέρες είχαν δει το φως της δημοσιότητας πληροφορίες που θέλουν την αγγλική ομάδα να παρακολουθεί με ενδιαφέρον και τον Λεονάρντο Κούτρη, κάτι που σημαίνει ότι η Λέστερ έχει στην μεταγραφική της ατζέντα δύο ακραίους μπακ του Ολυμπιακού.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ