«Η Πόρτο θέλει τον Κούτρη, αλλά χρειάζονται πάνω από 10 εκατ. ευρώ»

«Η Πόρτο θέλει τον Κούτρη, αλλά χρειάζονται πάνω από 10 εκατ. ευρώ»

Η πορτογαλική ιστοσελίδα desporto ao minute επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του «10» για Πόρτο και Κούτρη. Προσθέτει μάλιστα πως οι «δράκοι» θα πρέπει να δώσουν τουλάχιστον 10 εκατ. ευρώ για να δελεάσουν τον Ολυμπιακό

Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από την αποκάλυψη που έκανε to10.gr για το ενδιαφέρον της Πόρτο για την απόκτηση του Λεονάρντο Κούτρη και ο πορτογαλικός Τύπος επιβεβαιώνει το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τους «δράκους» και τον διεθνή αμυντικό του Ολυμπιακού.

Η πορτογαλική ιστοσελίδα desporto ao minute, αναφέρει πως η Πόρτο ενδιαφέρεται για την απόκτηση του αριστερού μπακ των πειραιωτών, με το σχετικό ρεπορτάζ να επισημαίνει χαρακτηριστικά.

«Η Πόρτο είναι στην αγορά και αναζητά παίκτη για το αριστερό άκρο της άμυνας, καθώς είναι πιθανό το ενδεχόμενο αποχώρησης του Τέγιες, για τον οποίο ενδιαφέρεται η Ατλέτικο Μαδρίτης. Η Πόρτο βρήκε στο πρόσωπο του Λεονάρντο Κούτρη έναν σοβαρό υποψήφιο για την θέση.

Η ιστοσελίδα μας είναι σε θέση να γνωρίζει πως το συγκεκριμένο ρεπορτάζ στον ελληνικό Τύπο ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα καθώς ο Κούτρης είναι στην μεταγραφική λίστα των πρωταθλητών Πορτογαλίας.

Ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Κούτρη από τον ΠΑΣ Γιάννινα το 2017, δίνοντας 500.000 ευρώ και ο Πέδρο Μαρτίνς «εκτόξευσε» τον παίκτη, καθώς ο Κούτρης ήταν την φετινή σεζόν ένας από τους πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού.

Τα πρώτα σημάδια για ενδιαφέρον από το εξωτερικό εμφανίστηκαν τον Ιανουάριο από την Αγγλία και την Γαλλία. Η ιστορική ελληνική ομάδα δέχθηκε μάλιστα και επίσημη πρόταση 5 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του Κούτρη, η οποία απορρίφθηκε.

Οι ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Κούτρη θα πρέπει να γνωρίζουν πως σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να συζητήσει το ενδεχόμενο πώλησης του παίκτη με λιγότερα από 10 εκατ. ευρώ».

Η πορτογαλική ιστοσελίδα αναφέρει πως ο Κούτρης γεννήθηκε στην Βραζιλία, ότι ο πατέρας του είναι Έλληνας και η μητέρα του Βραζιλιάνα και πως πήγε στην Ελλάδα σε νεαρή ηλικία. Γίνεται επίσης λόγος για την κλήση του στην Εθνική μας ομάδα, μετά τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις με τον Ολυμπιακό.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ