«Οικογενειακό» γεύμα για τον Ολυμπιακό με πρωτοβουλία Μαρτίνς

«Οικογενειακό» γεύμα για τον Ολυμπιακό με πρωτοβουλία Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε το τραπέζι στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού με το κλίμα να είναι εξαιρετικό μεταξύ των ερυθρόλευκων.

Ο Ολυμπιακός είναι μια οικογένεια και αυτό αποδείχθηκε περίτρανα για μία ακόμα φορά από το ενωτικό γεύμα που είχαν οι Ερυθρόλευκοι το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης σε γνωστό μαγαζί του Πανοράματος, στον Προφήτη Ηλία.

Ο Πέδρο Μάρτινς μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, έκανε το τραπέζι στους ποδοσφαιριστές και τους συνεργάτες του, με κλίμα στο εσωτερικό της ομάδας να είναι εξαιρετικό και τους Πειραιώτες να περνούν ανέμελες στιγμές. Συγκεκριμένα, στο εστιατόριο, εκτός από τους παίκτες, έδωσαν το «παρών» το τεχνικό επιτελείο, το ιατρικό τιμ, οι γυμναστές, οι φροντιστές και όλοι όσοι βρίσκονται καθημερινά δίπλα στην ομάδα.

Οι Ερυθρόλευκοι γευμάτισαν όλοι μαζί και απόλαυσαν τις μοναδικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν στο γνωστό μαγαζί στο Πανόραμα του Προφήτη Ηλία, αποδεικνύοντας για μία ακόμα φορά ότι είναι ενωμένοι και ότι το κλίμα στο εσωτερικό της ομάδας είναι εξαιρετικό.

Από αύριο, Μεγάλη Πέμπτη, οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να περάσουν μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα το Πάσχα, καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς τους έχει δώσει άδεια μέχρι την ερχόμενη Τρίτη 30 Απριλίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ