Κοντά στην Ανόρθωση ο Θοδωρής Βασιλακάκης

Κοντά στην Ανόρθωση ο Θοδωρής Βασιλακάκης

Ο Θοδωρής Βασιλακάκης φαίνεται να μην υπολογίζεται από τον Νταμίρ Κάναντι και ήδη έχουν προκύψει οι πρώτες ομάδες που σκέφτονται την απόκτηση του.

Ο Θοδωρής Βασιλακάκης είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από τον Ατρόμητο, καθώς όπως όλα δείχνουν δεν υπολογίζεται από τον Νταμίρ Κάναντι, που δεν τον χρησιμοποίησε στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Δημοσιεύματα από την Κύπρο κάνουν λόγω για την Ανόρθωση που έχει προσεγγίσει τον Έλληνα μεσοεπιθετικό και είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του στην ομάδα του Περιστερίου.

Η σχετική αναφορά γίνεται από την ιστοσελίδα «kerkida.net» που αναφέρει πως ο Βασιλακάκης και η Κυπριακή ομάδα βρίσκονται πολύ κοντά στη συμφωνία:

«Η Ανόρθωση είναι κοντά στην απόκτηση του Ελλαδίτη μέσου Θεόδωρου Βασιλακάκη ο οποίος αγωνίζεται τα τελευταία δύο χρόνια στον Ατρόμητο. Οι πληροφορίες μας από την Ελλάδα αναφέρουν ότι ο Βασιλακάκης ήδη συμφώνησε με την Ανόρθωση και τη νέα περίοδο θα είναι κάτοικος του Αντώνης Παπαδόπουλος».

Πλέον αναμένεται να δούμε τι θα συμβεί με την περίπτωση του ποδοσφαιριστή και αν τελικά ο προπονητής του Ατρομήτου θα συνεχίσει να μην υπολογίζει τον μεσοεπιθετικό των Περιστεριωτών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ