Τσιλιανίδης: «Γέλασα με την απόφαση του διαιτητή ν’ ακυρώσει το γκολ»

Ο παίκτης του Αστέρα αναφέρθηκε στο πεντακάθαρο γκολ που πέτυχε και το οποίο ακύρωσε ο Ευαγγέλου, τονίζοντας πως διαιτητικές αποφάσεις στέρησαν την πρόκριση στους Αρκάδες


Τσιλιανίδης: «Γέλασα με την απόφαση του διαιτητή ν’ ακυρώσει το γκολ» | to10.gr

Ο διαιτητής Ευαγγέλου ακύρωσε το πεντακάθαρο γκολ του Τσιλιανίδη στο παιχνίδι του Αστέρα με τον ΠΑΟΚ και ο παίκτης της ομάδας της Τρίπολης, αναφέρθηκε με καυστικό τρόπο στην απόφαση του διαιτητή της αναμέτρησης.

«Στο σημερινό παιχνίδι εφευρέθηκε ένα φάουλ. Έκανα μια κίνηση και ο παίκτης του ΠΑΟΚ έπεσε μόνος του στο γήπεδο. Με έπιασαν τα γέλια. Τον ρώτησα τι γίνεται και είπα στον διαιτητή και τον Βαρέλα ότι δεν έκανα τίποτα.

Δεν μπορούμε να αλλάξουμε τις αποφάσεις των διαιτητών αλλά θέλω να πω είναι πως γελάω με τέτοια σφυρίγματα και από όλα αυτά βγαίνω δυνατός. Θέλω να ευχηθώ περαστικά στον Βιεϊρίνια, πιο δυνατός γιατί τον χρειάζεται το ποδόσφαιρο» είπε αρχικά ο Τσιλιανίδης και στην συνέχεια πρόσθεσε.

«Οι διαιτητικές αποφάσεις μας στέρησαν την πρόκριση. Και στο πρώτο ματς στην Τούμπα και στη ρεβάνς. Είμαι πολύ στενοχωρημένος. Τα λάθη κατά της ομάδας μου είναι πολλά και επαναλαμβανόμενα».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο