Τέσσερις μήνες φυλάκιση για πρώην παίκτη του Πανιωνίου!

Τέσσερις μήνες φυλάκιση για πρώην παίκτη του Πανιωνίου!

O πρώην παίκτης του Πανιωνίου, Νίκι Μπίλε Νίλσεν καταδικάστηκε με τέσσερις μήνες φυλάκιση, για τα πολλά επεισόδια βίας που έχει εμπλακεί τον τελευταίο καιρό.

Ο Πανιώνιος πέρσι είχε αποκτήσει τον Νίκι Μπίλε Νίλσεν για μερικούς μήνες, χωρίς ωστόσο να πείσει με την απόδοση του. Ο Δανός επιθετικός φαινόταν ότι έχει σοβαρά θέματα στην προσωπική του ζωή και γενικότερα αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα με τους κυανέρυθρους να το αντιλαμβάνονται και να τον ξεφορτώνονται σε μικρό χρονικό διάστημα.

O πρώην παίκτης του Πανιωνίου κατά το παρελθόν έχει εμπλακεί σε πολλά περιστατικά, όπως ότι χτύπησε μια γυναίκα μπροστά σε ένα μπαρ στο Μονακό, όταν εκείνη είδε τον 30χρονο να προσπαθεί να πνίξει τη σύντροφό του, μια 20χρονη συμπατριώτισσά του!

Ακόμα ο 30χρονος ποδοσφαιριστής πριν λίγους μήνες είχε δεχτεί πυροβολισμό στο χέρι με κυνηγετική καραμπίνα στην οικία του στο Σιντχάβνεν της Κοπεγχάγης. Επίσης ο Νίλσεν είχε συλληφθεί στο παρελθόν αρκετές φορές, ενώ είχε και αρκετά μπλεξίματα στη ζωή του.

Πέρα από όλα τα παραπάνω, ο Δανός φορ που δεν είχε ομάδα από τον Οκτώβριο καταδικάστηκε για το γεγονός ότι είχε σπάσει τη μύτη ενός παίκτη με μια γροθιά, ενώ παράλληλα είχε απειλήσει μια νοσοκόμα, αλλά και έναν ποδηλάτη με πιστόλι αεροβόλο. Ακόμα ο Νίλσεν έχει πιαστεί από την αστυνομία  υπό την επήρεια κοκαΐνης, αλλά και άλλων ουσιών.

Ο Νίλσεν έχει μπει στη φυλακή του Μονακό για έναν μήνα για το περιστατικό στο μπαρ, ενώ το 2015 είχε αναστολή φυλάκισης και κοινωνικής εργασίας παρά το γεγονός πως δάγκωσε αστυνομικό. Σήμερα όμως ο πρώην παίκτης του Πανιωνίου φαίνεται πως θα πληρώσει για όλα όσα έκανε τα τελευταία χρόνια, καθώς καταδικάστηκε από το δικαστήριο της Κοπεγχάγης με τέσσερις μήνες φυλάκισης και μάλιστα χωρίς αναστολή.

Την ποινή θα πρέπει να την εκτίσει άμεσα, ενώ θα πρέπει να συμμορφωθεί και να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς ζωής μετά τα όσα έχει κάνει, αν δεν θέλει να καταδικαστεί εκ νέου με φυλάκιση.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Νίλσεν έχει φορέσει τη φανέλα της Εθνικής ομάδας της χώρας του, ενώ είχε παίξει μεταξύ άλλων σε Ρετζίνα, Βιγιαρεάλ, Έλτσε, Ράγιο βαγιεκάνο, Ρόζενμποργκ, Εβιάν, Έσμπιεργκ και Λεχ Πόζναν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ