ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Φέτος δεν κατάφερε να μας σταματήσει κανείς»

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Φέτος δεν κατάφερε να μας σταματήσει κανείς»

Μια εβδομάδα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και στον ΠΑΟΚ συνεχίζουν να το απολαμβάνουν με την ΠΑΕ να μην λέει να ξεχάσει το τι έγινε πέρσι.

Το αφιέρωμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος συνεχίζεται. Αυτή την φορά μέσα από τον φακό της κάμερας μας παρουσιάζει την ιδιαίτερη φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και τους πανηγυρισμούς, κάνοντας παράλληλα το δικό της ιδιαίτερο σχόλιο για τα όσα έγιναν πέρσι.

«Την περσινή σεζόν τους στέρησαν τη χαρά και όσα κατάφεραν να πετύχουν εντός γηπέδου. Φέτος δεν κατάφερε να τους σταματήσει κανείς και ήταν η ώρα να απολαύσουν την επιτυχία τους. Το σκηνικό στο γήπεδο της Τούμπας ήταν ιδανικό και υποδέχθηκε τους πρωταθλητές όπως έπρεπε. Το paokfc.gr σας παρουσιάζει το photostory της απονομής του πρωταθλήματος.

29 τελικοί. 25 νίκες. Μόλις τέσσερις ισοπαλίες. Απόλυτη κυριαρχία στο πρωτάθλημα και επίτευξη ενός μεγάλου στόχου, που σκόρπισε ρίγη συγκίνησης και ανείπωτη χαρά σε έναν ολόκληρο λαό.

Μετά τη νίκη επί του Λεβαδειακού ήταν η στιγμή να απολαύσουν την επιτυχία τους. Σε ένα κατάμεστο γήπεδο, στο οποίο στήθηκε ένα μοναδικό σκηνικό οι πρωταθλητές ο ένας μετά τον άλλον ανέβηκαν στη σκηνή και όλοι μαζί σήκωσαν την κούπα στον ουρανό της Τούμπας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ