Στην Αγγλία ετοιμάζουν ντοκιμαντέρ για τον Άκπομ! (pics)

Στην Αγγλία ετοιμάζουν ντοκιμαντέρ για τον Άκπομ! (pics)

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ επισκέφτηκε το σχολείο που φοίτησε (St. Bonaventure) και εκεί έγιναν γυρίσματα για ένα ντοκιμαντέρ που γυρίζεται γι’ αυτόν

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ εκμεταλλεύτηκαν την άδεια που είχαν για το Πάσχα για να περάσουν λίγες μέρες ξεκούρασης στις πατρίδες τους ή κάνοντας κάποιο ταξίδι.

Ο Τσούμπα Άκπομ βρέθηκε για λίγες μέρες στην Αγγλία και είχε τον χρόνο να επισκεφθεί και σχολείο στο οποίο φοίτησε, το «St. Bonaventure» στο Νιούχαμ του Λονδίνου.

Ο λόγος της παρουσίας του εκεί δεν ήταν μόνο για να θυμηθεί τα παλιά, αλλά και για να συμμετέχει στα γυρίσματα ενός ντοκιμαντέρ του «ITV» για την πορεία του από τις Ακαδημίες της Άρσεναλ μέχρι σήμερα!

Ο ίδιος αποκάλυψε το γεγονός μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/Bw2LhvHAugJ/

Και από το κανάλι «ITV» βγήκαν στη δημοσιότητα κάποιες φωτογραφίες από τα γυρίσματα.

https://twitter.com/AntoineSpeaker/status/1123088994701590529

Φυσικά από τη στιγμή που βρέθηκε στο παλαιό του σχολείο μίλησε στους σημερινούς μαθητές για τη ζωή του ενώ θυμήθηκε τα παλιά στις επαφές που είχε με παλαιούς δασκάλους του.

«Ο Τσούμπα Άκπομ που αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ, μας επισκέφτηκε σήμερα και έδωσε ορισμένες καλές συμβουλές», αναφέρει το σχετικό μήνυμα στον λογαριασμό που διατηρεί στο twitter το σχολείο.

«Σε ευχαριστούμε Τσούμπα Άκπομ για την επίσκεψη. Σου ευχόμαστε καλή τύχη στα τελευταία σου παιχνίδια. Τι τζέντλεμαν! Για πάντα ένα Bons boy!», ανέφερε άλλο μήνυμα του σχολείου στο twitter.

https://twitter.com/StBonsPe/status/1122851294342000640

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ