Αρωνιάδης για την φιέστα του ΠΑΟΚ: «Ήταν το μεγαλύτερο project που είχα την τιμή να αναλάβω» (pic)

Αρωνιάδης για την φιέστα του ΠΑΟΚ: «Ήταν το μεγαλύτερο project που είχα την τιμή να αναλάβω» (pic)

Ο εμπνευστής και δημιουργός της λαμπερής φιέστας του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Αρωνιάδης, έκανε τον απολογισμό του δίνοντας τα εύσημα σε όλους τους συντελεστές.

Ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Αρωνιάδης, έκανε τον απολογισμό του από την φιέστα του Δικεφάλου δίνοντας τα εύσημα σε όλους τους συντελεστές.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Πέρασε κάτι παραπάνω από μια εβδομάδα. Το δέος και η περηφάνια για μια μαγική βραδιά που έχει ήδη καταχωρηθεί στην ιστορία του #PAOK και του ελληνικού ποδοσφαίρου, δύσκολα θα σβήσουν. Τα υγρά μάτια στις κερκίδες και η φράση του Λάμπη Κουϊρουκίδη «αυτή την εμπειρία θα την πάρω μαζί μου», είναι αυτά που θα κρατάω εγώ μαζί μου.

Ήταν το μεγαλύτερο project που είχα την τιμή ν’ αναλάβω, ΠΑΡΕΑ με τον Κυριάκο Κυριάκο. Χάρη στην εμπιστοσύνη και τη στήριξη της διοίκησης και της οικογένειας Σαββίδη.

Στη γιορτή – δεν της αρμόζει η λέξη φιέστα – είχαμε την τύχη να συνεργαστούμε με τους καλύτερους. Την ήρεμη δύναμη Γιώργο Κοσμίδη που ειρωνικά σχεδόν έχει ονομάσει την εταιρεία του DIAPASON. Τον Φωκίων Σταματίου και τον Τάκη Κατσιμπίρη που αδικούν τους εαυτούς τους με το όνομα Plan B. Σε αντίθεση με την @kyriakistories και τον @kalgiov οι οποίοι δικαίως αποκαλούνται Oh Dream Maker.
Τον Φωκά Ευαγγελινό που έχει το χάρισμα, την ικανότητα και την αισθητική να οπτικοποιεί το συναίσθημα. Τον Γιάννη Βάμβουρα που σκέφτεται με το μολύβι και μιλά με τα υπέροχα σχέδιά του. Τον Γιώργο Τέλλο (Lightning Art) φώτισε μαγικά τα όνειρά μας με τη βοήθεια της UTG και του Λάμπρου Μπουγά. Τον Πάρη Αναγνωστόπουλο (Division) που έδωσε εικόνα στις ιδέες μας.

Tον @dimitris_papi και τους @beetrootdesign που διδάσκουν top class Graphic Design σε όλο τον κόσμο. Τον @gtsakiropoulos και τον @stk_dj που έφτιαξαν το soundtrack το οποίο στιγμάτισε για πάντα τη στιγμή. Το ακούσαμε χάρη στην Electo Sound.
Τον @amiridisk, τον @paul_papadopoulos, τον @akisdim77 και τον @verve_iv που σκηνοθέτησαν κι απαθανάτισαν τις αναμνήσεις μας. Δημιουργώντας νέες.

Τον @nanos_fireworks που έκανε τη νύχτα μέρα κι έγραψε ΠΑΟΚ στον ουρανό.

Την Exposustem του Βαγγέλη Γαλατσόπουλου που άντεξε το βάρος της στιγμής με τις κατασκευές της. Τον Βαγγέλη Τσακμακά και τον Παναγιώτη Πλιάτσικα που μας κάνουν να νιώθουμε ασφάλεια. Τις Ακαδημίες που μας γέμισαν ελπίδα.

Και φυσικά τα δικά μας παιδιά στο γραφείου Τύπου. Τη @nenagorastou, τον @outsios, την @anastasia_poikilidou για την υπομονή.

Ως παράσημο αυτών των έξι χρόνων θεωρώ ότι όλες οι συνεργασίες εξελίχθηκαν σε φιλίες. Έτσι η δουλειά έχει γίνει ΠΑΡΕΑ. Με άγχος αλλά ΠΑΡΕΑ…».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Πέρασε κάτι παραπάνω από μια εβδομάδα. Το δέος και η περηφάνια για μια μαγική βραδιά που έχει ήδη καταχωρηθεί στην ιστορία του #PAOK και του ελληνικού ποδοσφαίρου, δύσκολα θα σβήσουν. Τα υγρά μάτια στις κερκίδες και η φράση του Λάμπη Κουϊρουκίδη «αυτή την εμπειρία θα την πάρω μαζί μου», είναι αυτά που θα κρατάω εγώ μαζί μου. Ήταν το μεγαλύτερο project που είχα την τιμή ν’ αναλάβω, ΠΑΡΕΑ με τον @kyrkyr78. Χάρη στην εμπιστοσύνη και τη στήριξη της διοίκησης και της οικογένειας Σαββίδη. Στη γιορτή – δεν της αρμόζει η λέξη φιέστα – είχαμε την τύχη να συνεργαστούμε με τους καλύτερους. Την ήρεμη δύναμη Γιώργο Κοσμίδη που ειρωνικά σχεδόν έχει ονομάσει την εταιρεία του DIAPASON. Τον Φωκιώνα Σταματίου και τον Τάκη Κατσιμπίρη που αδικούν τους εαυτούς τους με το όνομα Plan B. Σε αντίθεση με την @kyriakistories και τον @kalgiov οι οποίοι δικαίως αποκαλούνται Oh Dream Maker. Τον @fokasevagelinos που έχει το χάρισμα, την ικανότητα και την αισθητική να οπτικοποιεί το συναίσθημα. Τον Γιάννη Βάμβουρα που σκέφτεται με το μολύβι και μιλά με τα υπέροχα σχέδιά του. Τον Γιώργο Τέλλο (Lightning Art) φώτισε μαγικά τα όνειρά μας με τη βοήθεια της UTG και του Λάμπρου Μπουγά. Τον Πάρη Αναγνωστόπουλο (Division) που έδωσε εικόνα στις ιδέες μας. Tον @dimitris_papi και τους @beetrootdesign που διδάσκουν top class Graphic Design σε όλο τον κόσμο. Τον @gtsakiropoulos και τον @stk_dj που έφτιαξαν το soundtrack το οποίο σημάδεψε για πάντα τη στιγμή. Το ακούσαμε χάρη στην Electo Sound. Τον @amiridisk, τον @paul_papadopoulos, τον @akisdim77 και τον @verve_iv που σκηνοθέτησαν κι απαθανάτισαν τις αναμνήσεις μας. Δημιουργώντας νέες. Τον @nanos_fireworks που έκανε τη νύχτα μέρα κι έγραψε ΠΑΟΚ στον ουρανό. Την Exposustem του Βαγγέλη Γαλατσόπουλου που άντεξε το βάρος της στιγμής με τις κατασκευές της. Τον Βαγγέλη Τσακμακά και τον Παναγιώτη Πλιάτσικα που μας κάνουν να νιώθουμε ασφάλεια. Τις Ακαδημίες που μας γέμισαν ελπίδα. Και φυσικά τα δικά μας παιδιά στο γραφείου Τύπου. Τη @nenagorastou, τον @outsios, την @anastasia_poikilidou για την υπομονή. Ως παράσημο αυτών των έξι χρόνων θεωρώ ότι όλες οι συνεργασίες εξελίχθηκαν σε φιλίες. Έτσι η δουλειά έχει γίνει ΠΑΡΕΑ. Με άγχος αλλά ΠΑΡΕΑ…

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη (@aroniadis.p) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ