Κάναντι: «Όνειρο για μένα η Γερμανία»

Κάναντι: «Όνειρο για μένα η Γερμανία»

Ανοικτό άφησε το ενδεχόμενο να εργαστεί στη Γερμανία ο Νταμίρ Κάναντι, την ίδια ώρα που η «Bild» κάνει λόγο για έντονο φλερτ του Αυστριακού με τη Νυρεμβέργη.

Τη Δευτέρα του Πάσχα (29/4), γερμανικά δημοσιεύματα έφεραν στην επιφάνεια το ενδιαφέρον της Νυρεμβέργης για την περίπτωση του Νταμίρ Κάναντι, με τις δυο πλευρές για την ώρα να μην έχουν επιβεβαιώσει κάτι.

Κληθείς να τοποθετηθεί πάνω στις φήμες που τον συνδέουν με τον γερμανικό σύλλογο, ο τεχνικός του Ατρόμητου άφησε τα πάντα ανοικτά, κλείνοντας μάλιστα και το… μάτι στην προοπτική να εργαστεί στη Γερμανία.

«Αν ισχύει, είμαι ευχαριστημένος που με σκέφτονται στη Νυρεμβέργη. Εχω πρόβλημα με το να εκφράζομαι δημοσίως για ομάδες, την ώρα που έχω συμβόλαιο με άλλο σύλλογο. Εχει να κάνει με θέμα αφοσίωσης.

«Παρόλα αυτά, η Γερμανία και η Μπουντεσλίγκα είναι ένα μεγάλο όνειρο για μένα και αν το όνομά μου αναφέρεται συνεχώς, δείχνει πως εκτιμάται η δουλειά μου» δήλωσε χαρακτηριστικά στο Τransfermarkt.

Παράλληλα, στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και  ο νέος τεχνικός διευθυντής της Νυρεμβέργης, Ρόμπερτ Παλικούκα, ο οποίος με τη σειρά του δεν επιβεβαίωσε, αλλά και ούτε διέψευσε τα σενάρια.

«Υπάρχουν πολλές ενδιαφέρουσες περιπτώσεις προπονητών και η θέση του τεχνικού είναι πολύ σημαντική για μία ομάδα. Ξεκίνησα πριν από 14 ημέρες και έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε. Θα παρθούν σύντομα αποφάσεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ