Λουτσέσκου: «Σκέφτομαι μόνο τον ΠΑΟΚ, τώρα θέλουμε το νταμπλ»

Λουτσέσκου: «Σκέφτομαι μόνο τον ΠΑΟΚ, τώρα θέλουμε το νταμπλ»

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μίλησε σε ΜΜΕ της Ρουμανίας για το τίτλο που κατάκτησε με τον ΠΑΟΚ και τον επόμενο στόχο που είναι το νταμπλ.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έκανε νέες δηλώσεις σε σάιτ της πατρίδας του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ, ενώ στάθηκε και στους επόμενους στόχους της ομάδας. Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν έκρυψε ότι όλοι στον Διικέφαλου θέλουν το νταμπλ και την είσοδο στους ομίλους του Champions League.

Όσο για το δικό του μέλλον; Ξεκαθάρισε για πολλοστή φορά ότι έχει άλλον έναν χρόνο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και δε σκέφτεται καμία άλλη ομάδα.

Αρχικά για την άδεια που έδωσε για το Πάσχα είπε: «Είναι σημαντικό για εμάς που είχαμε τέσσερις ημέρες ξεκούρασης, γιατί είχαμε την ευκαιρία να συλλογιστούμε όλα όσα πετύχαμε μέσα στη σεζόν. Δεν μπορέσαμε να χαρούμε όσο θέλαμε την κατάκτηση του πρωταθλήματος, γιατί τρεις μέρες μετά παίξαμε στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος».

Για τον επόμενη στόχο του ΠΑΟΚ τόνισε: «Προκριθήκαμε στον τελικό και είχαμε την ευκαιρία να καθαρίσουμε το μυαλό μας. Από σήμερα ξεκινάμε την προετοιμασία μας για τον Κύπελλο, έχουμε έξτρα ευθύνη. Θέλουμε πραγματικά να κερδίσουμε το Κύπελλο, γιατί θα είναι άλλη μια υπέροχη στιγμή για την ιστορία του ΠΑΟΚ, θέλουμε το νταμπλ και να τελειώσουμε την σεζόν στην Super League, αήττητοι».

Όσο για την επόμενη μέρα και το μέλλον του στον ΠΑΟΚ είπε: «Κατά την διάρκεια των διακοπών, θα υπάρξει ένα μίτινγκ που θα εξετάσουμε τα επόμενα βήματά μας ενόψει της νέας σεζόν και της πιθανότητάς μας να προκριθούμε στους ομίλους του Champions League. Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ για ακόμη έναν χρόνο και σκέφτομαι μόνο τον ΠΑΟΚ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ