ΑΕΚ: Ο Γιώργος Μελισσανίδης και το σενάριο εμπλοκής του στα διοικητικά

ΑΕΚ: Ο Γιώργος Μελισσανίδης και το σενάριο εμπλοκής του στα διοικητικά

Το σενάριο εμπλοκής του γιου του Δημήτρη Μελισσανίδη στα διοικητικά της ΑΕΚ και οι… προεκτάσεις του. Η απάντηση του «Τίγρη», η ανάγκη για την ενίσχυση του διοικητικού οργανογράμματος  

Ένα ιδιαίτερο σενάριο κυκλοφορεί τα τελευταία 24ώρα γύρω από την ΑΕΚ. Και σίγουρα η καταγραφή του έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Είτε πρόκειται όντως για μια πραγματικότητα που έρχεται, είτε και αν είναι απλά ένα ακόμη σενάριο για την επόμενη ημέρα της Ένωσης σε μια περίοδο που αναμένονται μπόλικες αλλαγές.

Γιατί είναι ανοιχτό το θέμα του προπονητή, όσο και αν η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό το «κουκούλωσε». Είναι ορθάνοιχτο γενικώς και το ρόστερ για την επόμενη σεζόν. Υπάρχει όμως πεδίο για αλλαγές και στο διοικητικό οργανόγραμμα της περσινής πρωταθλήτριας. Και αυτό το τελευταίο είναι που έρχεται να ταιριάξει με τα προηγούμενα. Η έντονη φημολογία πως ο γιος του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο Γιώργος είναι πιθανό να εμπλακεί με το διοικητικό κομμάτι του κλαμπ.

«Αφήστε τον Γιώργο» είχε πει ο Τίγρης σε δημοσιογράφους που τον ρώτησαν σχετικά πριν από μερικούς μήνες. Και το αναφέρουμε αυτό προκαταβολικά, διότι έχει καταγραφεί ως γεγονός. Μια τρόπον τινά διάψευση. Από την άλλη όμως, αν όντως η ΑΕΚ θέλει να αλλάξει πράγματα, αν έχει σκοπό οι αλλαγές αυτές να φτάσουν ως τα υψηλότερα πατώματα της ιεραρχίας, κανείς δεν αποκλείει και οι σκέψεις του Δημήτρη Μελισσανίδη να έχουν διαφοροποιηθεί  από τότε.

Ο Γιώργος Μελισσανίδης είναι ένα παιδί χαμηλών τόνων. Δεν του αρέσει η δημοσιότητα. Δεν του αρέσει γενικώς το παιχνίδι της προβολής. Ασχολείται με τις επιχειρήσεις της οικογένειας και όπως φαίνεται το κάνει πάρα πολύ καλά αν αναλογιστεί κανείς τις ευθύνες που έχει συγκεντρώσει στο χαρτοφύλακα του τα τελευταία χρόνια. Και η ΑΕΚ; Η ομάδα της καρδιάς του φυσικά. Αλλά ως εδώ από απόσταση. Συμμετέχει στο συμβούλιο της Δικέφαλος 1924 που έχει αναλάβει την κατασκευή του γηπέδου. Βοηθά και το εμπορικό τμήμα της ΠΑΕ κατά καιρούς για να κλείσει κάποιες συμφωνίες. Ως εκεί όμως.

Κατά τα άλλα; Από την κερκίδα. Επαναλαμβάνουμε πως δεν του αρέσει επ ουδενί να τραβά πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας. Υπάρχουν μερικές φωτογραφίες του από ταξίδια με την ομάδα στο εξωτερικό. Και αυτό είναι όλο…

Τι θα μπορούσε να τον κάνει να αλλάξει προσέγγιση στα πράγματα και να βρεθεί στο προσκήνιο; Μόνο η επιθυμία του Τίγρη. Μόνο αν του το ζητήσει ο ίδιος ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Σε μια εποχή που η ΑΕΚ θα πρέπει κάποια στιγμή να σκεφτεί την επόμενη ημέρα της. Υπάρχουν θέματα στο οργανόγραμμα της. Ουσιαστικά εδώ και έναν χρόνο κάτω από τον Μελισσανίδη, υπάρχει μόνο ο Γιαννάκης Παπαδόπουλος να τρέχει την εταιρία. Και αυτός δίχως δικαίωμα υπογραφής.

Ο Μηνάς Λυσσάνδρου είναι πλέον ο πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ. Ο Αλέξης Δέδες έφυγε για την ΕΠΟ, όταν έφτασε ο… καιρός της Εξυγίανσης. Δεν υπάρχουν στελέχη. Ειδικά με το προφίλ του Γιώργου. Νέος σε ηλικία, ήδη με σημαντικές επιχειρηματικές δραστηριότητες στον όμιλο της οικογένειας. Με σύγχρονη σκέψη. Ήρθε λοιπόν η ώρα; Θα δείξει. Όπως και να έχει άλλωστε μετά τον τελικό αναμένονται με ενδιαφέρον πολλές και διάφορες εξελίξεις γύρω από την ΑΕΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ