«Διαφορά 400.000 ευρώ ανάμεσα σε Άντερλεχτ και ΑΕΚ για Βράνιες»

«Διαφορά 400.000 ευρώ ανάμεσα σε Άντερλεχτ και ΑΕΚ για Βράνιες»

Ποιο είναι το deal που προσφέρει η ΑΕΚ για τον Βόσνιο αμυντικό και ποιες οι απαιτήσεις των Βέλγων

Σύμφωνα με τους Βέλγους, η Άντερλεχτ θέλει να… απαλλαγεί από τον Όγκιεν Βράνιες και η ΑΕΚ φέρεται διατεθειμένη να τον αποκτήσει. Δεν υπάρχει ακόμα κάποια οριστική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές και το αγκάθι φαίνεται πως είναι το οικονομικό κομμάτι του deal.

Δημοσίευμα της voetbalnieuws.be αναφέρει ότι ο έμπειρος στόπερ κερδίσει 800.000 ευρώ ετησίως στην Άντερλεχτ, το οποίο σημαίνει ότι δεν βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τους πιο ψηλά αμειβόμενους παίκτες στην ομάδα των Βρυξελλών. Ωστόσο ο ίδιος δεν θα ρίξει το κασέ του και η Άντερλεχτ δεν θα δεχθεί να τον παραχωρήσει, αν η Ένωση δεν καλύψει απόλυτα τις οικονομικές απαιτήσεις του.

Οι Κιτρινόμαυροι από πλευράς τους είναι διατεθειμένοι να αποκτήσουν τον παίκτη με ένα πόσο κοντά στα 400.000 ευρώ, το οποίο μπορεί να φτάσει και τα 450.000 μαζί με τα μπόνους. Δηλαδή δεν πρόκειται να καταβάλουν πάνω από το 50% του συμβολαίου του. Ο βέλγικος σύλλογος θα πρέπει να αναλάβει τα… εναπομείναντα, όμως οι άνθρωποι της ομάδας δεν φαίνονται πρόθυμοι να συμφωνήσουν σε αυτά τα οικονομικά δεδομένα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ