Βαρέλα: «Γράψαμε ιστορία, αλλά θέλουμε και το νταμπλ»

Βαρέλα: «Γράψαμε ιστορία, αλλά θέλουμε και το νταμπλ»

Ο Φερνάντο Βαρέλα θέλει να μείνει προσηλωμένος μόνο στα αγωνιστικά θέματα του ΠΑΟΚ και δε μιλάει δημόσια για την ανανέωση του συμβολαίου του που παραμένει σε εκκρεμότητα

Το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Φερνάντο Βαρέλα παραμένει ανοιχτό στον ΠΑΟΚ. Ο ίδιος αποφεύγει να πει πολλά πράγματα για το καυτό ζήτημα και τονίζει ότι περισσότερες εξελίξεις θα υπάρξουν μετά το τέλος των φετινών υποχρεώσεων της ομάδας.

Σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα «Metrosport» κράτησε κλειστά τα χαρτιά του και ζήτησε από όλους να κάνουν λίγες ακόμη μέρες υπομονή.

-Οι φίλοι του ΠΑΟΚ σου ζητούν να παραμείνεις στην ομάδα. Έχεις να τους πεις κάτι; Υπάρχει κάποια εξέλιξη;

«Λίγες μέρες ακόμη υπομονή πρέπει να κάνετε όλοι και θα δούμε τι θα γίνει. Σε λίγες μέρες θα γνωρίζουμε τι ακριβώς θα συμβεί».

-Συγνώμη που θα επιμείνω αλλά ποια είναι η αίσθηση σου; Θα συνεχίσεις να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου στην ομάδα;

«Αυτή τη στιγμή το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να ξεκουραστώ για λίγες μέρες και στη συνέχεια να τα δώσουμε όλα και για το νταμπλ. Όταν έρθει η ώρα, όλοι ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Αυτό μπορώ να πω μόνο».

«ΓΡΑΨΑΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΜΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ»

Η ιστορία έγραψε πως ο Φερνάντο Βαρέλα μαζί με τους συμπαίκτες του, κατάφεραν να φέρουν το Πρωτάθλημα στην Τούμπα μετά από 34 χρόνια. Όμως η προοπτική να οδηγήσουν τον ΠΑΟΚ στο πρώτο νταμπλ της ιστορίας του, είναι τεράστιο κίνητρο.

Γι’ αυτό τόνισε: «Γνωρίζουμε ότι έχουμε γράψει ιστορία με την κατάκτηση του Πρωταθλήματος αλλά η σεζόν δεν έχει τελειώσει ακόμη και θέλουμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο γιατί θα είναι το πρώτο νταμπλ στην ιστορία του συλλόγου. Γνωρίζουμε ότι αν το καταφέρουμε αυτό θα είναι ίσως η πιο ιστορική στιγμή και πετυχημένη χρονιά για τον ΠΑΟΚ».

– Τρία χρόνια στην ομάδα και ήδη έχεις κατακτήσει ένα Πρωτάθλημα, δυο Κύπελλα και διεκδικείς ένα ακόμη. Το περίμενες;

«Θα πω απλά ότι είμαι απόλυτα ευτυχισμένος και χαρούμενος για αυτά τα τρία χρόνια που είμαι στην ομάδα. Έχουμε κατακτήσει δυο Κύπελλα, πήραμε το Πρωτάθλημα και πάμε για το Κύπελλο που θα σημάνει και το νταμπλ. Με τους συμπαίκτες μου πιστεύω ότι έχουμε γράψει τα ονόματα μας στην ιστορία της ομάδας και αυτό με κάνει χαρούμενο. Αλλά όπως σου είπα και πριν έχουμε μπροστά μας το Κύπελλο και θέλουμε να το κατακτήσουμε. θα πάμε στον τελικό να παλέψουμε για να πάρουμε και αυτό το Κύπελλο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ