Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς έκανε το τραπέζι στην ομάδα (pics)

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς έκανε το τραπέζι στην ομάδα (pics)

Ο Ολυμπιακός δείπνησε σε γνωστό εστιατόριο της Γλυφάδας, μετά από απόφαση του Πέδρο Μαρτίνς. Τεχνικό επιτελείο, παίκτες και στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος, μια οικογένεια.

Η χρονιά τελειώνει για τον Ολυμπιακό. Και τελειώνει χωρίς το ποδοσφαιρικό τμήμα να κατακτήσει κάποιον τίτλο. Κάτι μη αποδεκτό από τον οργανισμό, που υπό άλλες συνθήκες, θα είχε επιφέρει σημαντικούς τριγμούς και αλλαγές. Κι όμως, ο φετινός Ολυμπιακός, μπορεί να έχασε τους τίτλους, αλλά ξεκάθαρα κέρδισε τις εντυπώσεις και κυρίως, έβαλε τις βάσεις για μια νέα εποχή κυριαρχίας. Κόντρα σε όψιμους «αυτοκράτορες» και κάθε λογής νεόκοπους «κατακτητές».

Το ζητούμενο για τον Ολυμπιακό είναι πάντοτε να κοιτάζει τη μεγάλη εικόνα και όχι μόνο το τώρα. Στόχος είναι η κυριαρχία του σε βάθος χρόνων. Η αύξηση της συλλογής του, που ξεπερνάει τη συλλογή όλων των υπόλοιπων μαζί. Το χτίσιμο ενός συνόλου και μιας ομάδας με ταλέντο, ποιότητα, δίψα για διακρίσεις και τίτλους, αλλά και σωστή νοοτροπία, υγεία και μακριά από εγωισμούς και τοξικότητα. Και αυτό έχει ήδη επιτευχθεί.

Αρχικά με τις επιλογές και τη στήριξη που προσέφερε η διοίκηση και προσωπικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην ομάδα του. Αλλά και στον τρόπο με τον οποίο αξιοποίησε τα εργαλεία που είχε στα χέρια του ο Πέδρο Μαρτίνς. Με τον Πορτογάλο τεχνικό να κερδίζει το πρώτο στοίχημα και να ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν, με στόχο να οδηγήσει τον Ολυμπιακό εκεί που του αρμόζει.

Το βράδυ της Τετάρτης ο Μαρτίνς φρόντισε να δείξει και πάλι σε ολόκληρη την αθλητική Ελλάδα ότι ο φετινός Ολυμπιακός δεν έχει καμία σχέση με πέρυσι. Είναι μια δεμένη οικογένεια, με διαφορές και εντάσεις, όπως κάθε οικογένεια, αλλά δεμένη, αρραγής και με εξαιρετικούς χαρακτήρες στις τάξεις της. Με παίκτες που έχουν συναίσθηση του πού βρίσκονται και σε ποια ομάδα αγωνίζονται.

Ο Μαρτίνς, οι ποδοσφαιριστές και τα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος, λοιπόν, βρέθηκαν σε γνωστό εστιατόριο στη Γλυφάδα, δείπνησαν όλοι μαζί, γέλασαν, πείραξαν ο ένας τον άλλον και ουσιαστικά είπαν το πρώτο «αντίο» της σεζόν. Καθώς την Κυριακή ο Ολυμπιακός δίνει το τελευταίο του παιχνίδι για φέτος. Με αντίπαλο τη Λάρισα στο «AEL FC Arena». Ενα ματς που στη συνέχεια θα βρει τους παίκτες των Πειραιωτών σκορπισμένους στους τέσσερις ορίζοντες, καθώς για τους περισσότερους, ξεκινούν οι διακοπές.

Η χρονιά, λοιπόν, κλείνει με πίκρα για την απώλεια των τίτλων, αλλά και με χαμόγελα για την προοπτική που προσφέρει το σύνολο που έχει δημιουργήσει ο Ολυμπιακός.

ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ