Εξονυχιστικός έλεγχος στο ΑΕΛ-Ολυμπιακός λόγω… ΠΑΟΚ!

Εξονυχιστικός έλεγχος στο ΑΕΛ-Ολυμπιακός λόγω… ΠΑΟΚ!

Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει για την ύπαρξη αυξημένων μέτρων ασφαλείας και face control στο ματς με τον Ολυμπιακό, εξέδωσε η ΑΕΛ.

Η ΑΕΛ υποδέχεται την προσεχή Κυριακή τον Ολυμπιακό, για την 30η και τελευταία αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος και οι ιθύνοντες των Βυσσινί εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας ενημέρωσε για τις ώρες, τις τιμές και τα σημεία διάθεσης των εισιτηρίων.

Επισημαίνουν μάλιστα ότι θα υπάρξει αυστηρός έλεγχος που θα περιλαμβάνει μέχρι και ταυτοπροσωπία στην είσοδο -το περίφημο face control- λόγω των όσων έγιναν στο παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση των Βυσσινί:

«Μετά τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, όπου η γνωστή ομάδα των Αλβανών με τα 30 πιτσιρίκια έβριζαν ως «βούλγαρους» τους Μακεδόνες και τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Κούγια, αλλά και τη νεκρή μητέρα του, δυσφημώντας και τους υπόλοιπους χιλιάδες οπαδούς μας, με αποτέλεσμα να καταδικαστούμε και να πληρώσουμε πρόστιμο 6.000€, θα υπάρξει ιδιαίτερος έλεγχος face control – ταυτοπροσωπίας και αυξημένα μέτρα στις θέσεις που συνήθως καταλαμβάνουν τα συγκεκριμένα πρόσωπα στην ανατολική κερκίδα.

Έχει ενημερωθεί ειδικά για το συγκεκριμένο θέμα και η αστυνομία και θα εφαρμοστεί η αυτόφωρη διαδικασία.

Επίσης η ΠΑΕ ΑΕΛ υπενθυμίζει το ωράριο προπώλησης των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στις 5/5/2019:

Παρασκευή 3/5: από τις 10 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα, ΜΟΝΟ στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ στην κεντρική πλατεία, Κύπρου 72, 5ος όροφος.

Σάββατο 4/5: από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι, ΜΟΝΟ στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ στην κεντρική πλατεία, Κύπρου 72, 5ος όροφος.

Κυριακή (ημέρα αγώνα) 5/5 : από τις 11 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα, ΜΟΝΟ στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ στην κεντρική πλατεία, Κύπρου 72, 5ος όροφος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ