Έτοιμος να κάνει το «μπαμ» ο ΠΑΟΚ με επιθετικό

Έτοιμος να κάνει το «μπαμ» ο ΠΑΟΚ με επιθετικό

Το «10» αποκαλύπτει πως ο Δικέφαλος του Βορρά βρίσκεται σε συζητήσεις με Λατινοαμερικάνο επιθετικό με βιογραφικό που ζαλίζει και θητεία σε πολύ μεγάλα κλαμπ, με τον Ιβάν Σαββίδη να ετοιμάζεται να δώσει 7 εκατ. ευρώ για να τον φέρει στην Τούμπα. 

Ο ΠΑΟΚ, φαίνεται πως έχει μπει για τα καλά στο μεταγραφικό παζάρι προκειμένου να κλείσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τους ποδοσφαιριστές που χρειάζεται για να καλύψει τα κενά που υπάρχει ενόψει της νέας χρονιάς που θα είναι άκρως απαιτητική. Σύμφωνα με τον μεταγραφικό σχεδιασμό οι Ασπρόμαυροι θα κινηθούν για την απόκτηση επιθετικού πρώτης γραμμής καθώς έχει αποφασιστεί να παντρέψουν φέτος την εμπειρία μαζί με τη νεανικότητα.

Στην Τούμπα αυτή την στιγμή υπάρχουν δύο επιθετικοί οι Τσούμπα Άκπομ και Κάρολ Σφιντέρσκι που έχουν δείξει το πλούσιο ταλέντο τους, ειδικά ο πρώτος μετά την φυγή του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος. Τη νέα χρονιά οι απαιτήσεις θα είναι αυξημένες καθώς ο ΠΑΟΚ, θα αγωνιστεί στα προκριματικά του Champions League με βασικό στόχο την είσοδο της ομάδας για πρώτη φορά στην ιστορία της στους ομίλους. Το βαρύ φορτίο δε θα μπορεί να βγει μόνο με δύο και μάλιστα χωρίς να έχουν την  απαιτούμενη εμπειρία. Αφού τα ζύγισαν όλα στην Τούμπα αποφάσισαν να προχωρήσουν στην απόκτηση ενός επιθετικού που θα τους ανεβάσει επίπεδο και θα τους βοηθήσει να πετύχουν τον καλοκαιρινό τους στόχο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του 10.gr ο Μάριο Μπράνκο έχει εξασφαλίσει το «οκ» του Ιβάν Σαββίδη να αναζητήσει τον επιθετικό που χρειάζεται η ομάδα με τα χαρακτηριστικά που θέλει ο Ράζβαν Λουτσέσκου. Ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής, θα έχει την δυνατότητα να ξοδέψει ένα τεράστιο ποσό, καθώς ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ σκοπεύει να δαπανήσει 7 εκατομμύρια ευρώ για να φέρει τον κατάλληλο παίκτη.

Τις τελευταίες ημέρες υπάρχει έντονη κινητικότητα στην Τούμπα για το θέμα του επιθετικού. Οι Θεσσαλονικείς ενδιαφέρονται για έναν Λατινοαμερικάνο φορ με πλούσιο βιογραφικό με μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες που αν έρθει στην Τούμπα, όπως λένε στον ΠΑΟΚ, θα πέσουν τα τσιμέντα. Το θέμα χειρίζεται αποκλειστικά ο Μπράνκο σε συνεννόηση με την οικογένεια Σαββίδη. Τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να είναι κρίσιμα για το πως θα εξελιχθεί η υπόθεση, καθώς για τον έμπειρο επιθετικό υπάρχουν πολλές ενδιαφερόμενες ομάδες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ