Άκπομ: «Αισθάνομαι ακόμη πιο πεινασμένος για τίτλους»

Άκπομ: «Αισθάνομαι ακόμη πιο πεινασμένος για τίτλους»

Ο Άγγλος επιθετικός του ΠΑΟΚ τόνισε ότι όλοι πρέπει να ηρεμήσουν στην ομάδα για να συγκεντρωθούν στα δύο τελευταία παιχνίδια της σεζόν.

Ο Τσούμπα Άκπομ μίλησε στην κάμερα της Nova για τα τελευταία ματς που έμειναν στον ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν.

Για τη γιορτή κι αν έχει… ηρεμήσει είπε: «Πρέπει να ηρεμήσουμε. Έχουμε ακόμα δύο τελικούς. Δε μπορούμε να πανηγυρίσουμε στο 100%. Ήταν μόνο το 50% των πανηγυρισμών αυτό… Η ομάδα είναι συγκεντρωμένη και εύχομαι να κερδίσουμε τους δύο πολύ σημαντικούς αγώνες ως το τέλος».

Για το στόχο του πρωταθλήματος που επετεύχθη και τα συναισθήματα του: «Όσο περίεργο κι αν ακουστεί, αισθάνομαι ακόμα πιο πεινασμένος. Πήραμε το πρωτάθλημα, αλλά αυτό μας έχει ανοίξει την όρεξη για να κατακτήσουμε και το Κύπελλο στον τελικό. Με την κατάκτηση και του Κυπέλλου, θα είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι».

Για το αν η φιέστα ήταν όπως την περίμενε: «Δε μπορούσα καν να ονειρευτώ την εμπειρία που ζήσαμε κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών. Αυτό που δε θα ξεχάσω ποτέ, ήταν όταν ήμασταν πάνω στο ανοικτό λεωφορείο και έβλεπα τα πρόσωπα των φιλάθλων. Έβλεπα μία ανείπωτη χαρά στα πρόσωπα τους. Είναι κάτι που δε μπορείς να αγοράσεις με τίποτα, κάτι ανεκτίμητο».

Για το αν ένιωσε σαν παίκτης του… ΝΒΑ: «Είναι πολύ σημαντικό ότι οι φίλαθλοι συνεχίζουν να υποστηρίζουν την ομάδα μέχρι τέλους, γιατί τα προηγούμενα χρόνια δεν είχαν πανηγυρίσει τίτλους. Το αξίζουν».

Για τις… χορευτικές του ικανότητες και την αγάπη του για τη μουσική: «Ποιος ξέρει; Ίσως όταν αποσυρθώ, ασχοληθώ με τη μουσική! Είναι σημαντικό κομμάτι της ζωής μου η μουσική, την αγαπάω πολύ».

Για το αν νιώθει ότι γράφει ιστορία με τον ΠΑΟΚ: «Είναι το καλύτερο συναίσθημα. Όταν γίνεσαι ποδοσφαιριστής, αυτός είναι ο λόγος που παίζεις. Αισθανόμαστε ότι γίνεται κάτι μεγάλο, είναι και ο λόγος που με ώθησε να έρθω στην ομάδα. Θέλω να το ζήσω όσο πιο έντονα γίνεται».

Για την παρουσία του στο παλιό του σχολείο και το ντοκιμαντέρ που ετοιμάζεται για τον ίδιο: «Προέρχομαι από μία περιοχή, που έχει έντονο το στοιχείο των συμμοριών. Στο σχολείο με έχουν σαν παράδειγμα, για να δείξουν στα παιδιά ότι μπορείς να ζήσεις από τον αθλητισμό και όχι από τη βία.

Πήγα σε μία περιοχή της Αγγλίας, που έχει πολλές ομάδες τριγύρω και όλοι φώναζαν το όνομα του ΠΑΟΚ. Κάτι που σημαίνει ότι τους ενδιαφέρει πολύ ο ΠΑΟΚ. Είναι ένα ντοκιμαντέρ, που έρχεται πολύ σύντομα και πιστεύω θα σας αρέσει».

Για τον τραυματισμό του και το παιχνίδι στην Τρίπολη: «Σίγουρα, δεν ήταν η καλύτερη μας εμφάνιση. Δε μας ανησυχεί όμως, ξέρουμε τις δυνατότητες μας και θα πάμε να κερδίσουμε τα δύο παιχνίδια που απομένουν. Το χέρι μου το είχα δεμένο, έπαιξα με πολλά παυσίπονα αλλά αυτό νομίζω ότι δείχνει πόσο θέλω να είμαι στην ομάδα και να τη βοηθήσω να γράψει ιστορία».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα και το ενδεχόμενο κατάκτησης αήττητου πρωταθλήματος: «Σίγουρα το αήττητο μας δίνει έξτρα κίνητρο. Μπορούμε να φτιάξουμε κάτι πολύ μεγάλο, να μείνουμε στην ιστορία, ίσως και ως η πιο πετυχημένη ομάδα του πρωταθλήματος. Θα το αντιμετωπίσουμε σαν ένα κανονικό παιχνίδι και θέλουμε να πάρουμε κι εκεί τη νίκη».

Για το υψηλό κίνητρο του ΠΑΣ και το παιχνίδι του πρώτου γύρου: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι του πρώτου γύρου. Θα κάνουν τα πάντα για να παραμείνουν στην κατηγορία. Ένα έξτρα κίνητρο για αυτούς, είναι ότι κανείς δε θέλει να τελειώσουμε το πρωτάθλημα αήττητοι και θα θέλουν να μας στερήσουν αυτήν τη χαρά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ