Στη λίστα του Ολυμπιακού Μαρτίνες και Σάσο

Στη λίστα του Ολυμπιακού Μαρτίνες και Σάσο

Δύο ακόμη ποδοσφαιριστές φέρονται να βρίσκονται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τους Πάμπλο Μαρτίνες και Βινσέντ Σασό.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού και μετά τις περιπτώσεις των Ροδρίγκο Μολέντο και του Ζερεμί Ματιέ προστέθηκαν δύο ακόμη παίκτε στη λίστα των ερυθρόλευκων.

Ο λόγος για τους Πάμπλο Μαρτίνες και Βινσέντ Σασό, οι οποίοι σύμφωνα με δημοσιεύματα φέρονται να απασχολούν τους Πειραιώτες. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ξεχωρίσει κάποιους παίκτες και οι δύο που αναφέρθηκαν πριν βρίσκονται ψηλά στη λίστα του.

Πρώτος στόχος είναι ο Ματιέ, όμως και ο Μαρτίνες είναι μία ενδιαφέρουσα λύση, αλλά και ο Σάσο που τον γνωρίζει από το πορτογαλικό πρωτάθλημα. Ο Μαρτίνες αγωνίζεται στο γαλλικό πρωτάθλημα και την Στρασμπούρ όπου και μένει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι.

Από την άλλη ο Σάσο είναι 28 χρονών και είναι βασικό στην Μπελενένσες και επίσης το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Τόσο στην Γαλλία αλλά και στην Πορτογαλία κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, χωρίς ωστόσο να γίνεται αναφορά για κάτι επίσημο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ