Με Βέλεθ, Τόνσο και Ανάκογλου η αποστολή του Άρη για το ματς με την Ξάνθη (pic)

Με Βέλεθ, Τόνσο και Ανάκογλου η αποστολή του Άρη για το ματς με την Ξάνθη (pic)

Ο Ισπανός που αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού είναι μέσα στις επιλογές του Σάββα Παντελίδη για το αυριανό παιχνίδι του Κλεάνθης Βικελίδης (05/05, 7 μ.μ.), ενώ επιστρέφουν και οι δυο μέσοι.

Η αποστολή του αυριανού τελευταίου αγώνα της σεζόν για τον Άρη με αντίπαλο την Ξάνθη (05/05, 7 μ.μ.) ανακοινώθηκε από τον Σάββα Παντελίδη μετά την τελική προπόνηση το απόγευμα.

Σε αυτή συμπεριλαμβάνεται τόσο ο Φραν Βέλεθ, που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα λόγω τραυματισμού τις προηγούμενες μέρες, όσο και ο Μάρτιν Τόνσο, αλλά και ο Δημήτρης Ανάκογλου, που υπάρχει πιθανότητα να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι μετά από σχεδόν δυο χρόνια.

Οι 18 ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο θα περάσουν το βράδυ σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

«Στο Κλεάνθης Βικελίδης προπονήθηκαν σήμερα το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει του αυριανού εντός έδρας αγώνα με την Ξάνθη (19:00), στο πλαίσιο της 30ής Αγωνιστικής.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας μας, Σάββας Παντελίδης, ανακοίνωσε την αποστολή (το βράδυ θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της πόλης μας), η οποία αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής:

Cuesta, Αναγνωστόπουλος, Mateo Garcia, Diguiny, Fran Velez, Hugo Souza, Younes, Nico Martinez, Matilla, Korhut, Basha, Rose, Tonso, Δεληζήσης, Σιώπης, Φετφατζίδης, Τζανακάκης, Ανάκογλου».

🚌 Αυτή είναι η αποστολή της ομάδας μας για τον αυριανό αγώνα με αντίπαλο την Ξάνθη:#ARISXAN @super_league_gr #arisfc #theSquad

Δημοσιεύτηκε από ARIS F.C. στις Σάββατο, 4 Μαΐου 2019

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ