Προσφυγή στον ΠΑΟ ο μάνατζερ του Τσάβες

Προσφυγή στον ΠΑΟ ο μάνατζερ του Τσάβες

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ και οι αξιώσεις του γραφείου που εκπροσωπεί τον πρώην Αργεντινό επιθετικό του «τριφυλλιού», Αντρές Τσάβες.

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι τη Δευτέρα εκδικάζεται στην Πειθαρχική Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών, προσφυγή κατά του Παναθηναϊκού, που κατέθεσε η εταιρία «Majorstar Enterprieses Ltd».
Προφανώς για όφελος της πράσινης ΠΑΕ εις βάρος της…

Ποια είναι, όμως, αυτή η εταιρία; Είναι το γραφείο μάνατζερ που μεσολάβησε για τη μεταγραφή στον Παναθηναϊκό του Αργεντινού επιθετικού Αντρές Τσάβες! Ο οποίος ήρθε από τη Μπόκα Τζούνιορς το καλοκαίρι του 2017, με τον Ουζουνίδη τότε προπονητή. Ο Τσάβες δεν προσαρμόστηκε ποτέ στην Ελλάδα και για οικογενειακούς και οικονομικούς λόγους, παράτησε την ομάδα κι επέστρεψε στην πατρίδα του από τον Νοέμβριο του ίδιου έτους.

Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, φέρεται να οφείλει στο γραφείο ένα ποσό που πλησιάζει τις 60.000 ευρώ. Επικεφαλής του γραφείου «Majorstar Enterprises Ltd» είναι ο Φερνάντο Ιντάλγο, ο οποίος μένει συχνά στη χώρα μας και δραστηριοποιείται στην Αθήνα. Ο Ιντάλγο, σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει προσπάθησε αρκετές φορές να έρθει σε συμβιβασμό με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αλλά όπως είναι προφανές από την προσφυγή, δεν τα κατάφερε.

Η υπόθεση έχει οριστεί να εκδικαστεί τη Δευτέρα, αλλά δεν αποκλείεται να πάρει αναβολή. Να σημειωθεί, πάντως, ότι οι οφειλές σε μάνατζερ, δεν έχουν επίπτωση στο θέμα της άδειας. Η ΟΥΕΦΑ δίνει προτεραιότητα στις οφειλές σε παίκτες, προπονητές και ομάδες και δεν επηρεάζει τη διαδικασία αδειοδότησης, το χρέος σε έναν ατζέντη

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ