Θεοχάρης ο 29ος για τον Παναθηναϊκό!

Θεοχάρης ο 29ος για τον Παναθηναϊκό!

Ο νεαρός παίκτης ξεκινάει κόντρα στον Παναιτωλικό και είναι ο 29ος ποδοσφαιριστής που χρησιμοποιεί στο πρωτάθλημα ο τεχνικός του «τριφυλλιού» Γιώργος Δώνης.

Ο Βαγγέλης Θεοχάρης πριν το Πάσχα υπέστη μία μικρή θλάση, αλλά την ξεπέρασε κι έτσι κάνει ντεμπούτο και στο πρωτάθλημα. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού στις 6 του ερχόμενου Ιουλίου κλείνει τα 21 του χρόνια.

Έχει ύψος 1.81 και στην ομάδα Νέων έπαιζε αμυντικός μέσος. Στα δύο παιχνίδια κυπέλλου, πάντως, που χρησιμοποιήθηκε στη φάση των ομίλων από τον Δώνη, πάλι με τον Παναιτωλικό, αλλά στο Αγρίνιο και με την Ιεράπετρα στο ΟΑΚΑ, αγωνίστηκε ως κεντρικός αμυντικός.

Με τη συμμετοχή του κόντρα στους Αγρινιώτες γίνεται ο 29ος ποδοσφαιριστής που θα φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού στο φετινό πρωτάθλημα. Συνολικά, φέτος με το «τριφύλλι» στις δύο διοργανώσεις, πρωτάθλημα και κύπελλο, έχουν παίξει 31 ποδοσφαιριστές! Διότι στο κύπελλο είχαν πάρει χρόνο συμμετοχής και οι Κουντουριώτης, Σιφναίος.

Ο Θεοχάρης (έχει τη φανέλα με τον αριθμό 23) γεννήθηκε στη Λιβαδειά, εντοπίστηκε στη τοπική ομάδα Νίκη Λαφυστίου και μόλις σε ηλικία 12 ετών, μετακόμισε στην Ακαδημία του Παναθηναϊκού. Το συμβόλαιό του λήγει στο τέλος της σεζόν, ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο τεχνικός του «τριφυλλιού» θα εισηγηθεί την παραμονή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ