Αστέρας Τρίπολης – Πανιώνιος 3-0

Αστέρας Τρίπολης – Πανιώνιος 3-0

Ο Αστέρας επικράτησε άνετα του Πανιωνίου με 3-0 στην Τρίπολη και σφράγισε την παραμονή του στην Super League, τερματίζοντας στην 11η θέση.

Ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε τον Πανιώνιο με 3-0 στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και εξασφάλισε την παραμονή του στην Σούπερ Λίγκα. Με τη νίκη τους αυτή οι Αρκάδες έφτασαν τους 33 βαθμούς και θα παίξουν και την επόμενη αγωνιστική περίοδο στην μεγάλη κατηγορία.

Ο Αστέρας Τρίπολης «καίγονταν» για νίκη απέναντι στον Πανιώνιο, ώστε να εξασφαλίσει την παραμονή του στην Σούπερ Λίγκα. Στα πρώτα λεπτά του αγώνα όμως το άγχος βάρυνε τους γηπεδούχους κι αυτό επέτρεψε στον Πανιώνιο να έχει καλύτερο τέμπο στο παιχνίδι και καλή κυκλοφορία της μπάλας.

Οι κυανέρυθροι είχαν τον έλεγχο στα πρώτα είκοσι λεπτά της αναμέτρησης και απείλησαν την εστία του Παπαδόπουλου, αλλά ο Αστέρας βρήκε το γκολ. Οι Αρκάδες άνοιξαν το σκορ στο 24’ με αυτογκόλ του Παπαγεωργίου και αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο στην αλλαγή της εικόνας του παιχνιδιού. Ο Αστέρας ανέβασε την απόδοσή του μετά το 1-0 και έψαξε και το δεύτερο γκολ, προκειμένου να έχει «αέρα» δύο τερμάτων. Η ομάδα της Τρίπολης είχε τον έλεγχο μετά το 24’ ενώ από την άλλη πλευρά ο Πανιώνιος δεν είχε την καλή κυκλοφορία που παρουσίασε στο πρώτο εικοσάλεπτο του αγώνα.

«Καθάρισε» με τον Ιγκλέσιας

Το σκηνικό του δευτέρου μέρους είχε σε πρωταγωνιστικό ρόλο τον Αστέρα και ήταν εμφανές πως η ομάδα της Τρίπολης ήθελε να κάνει όσο το δυνατόν νωρίτερα το 2-0 για να «καθαρίσει» την παραμονή της στην μεγάλη κατηγορία. Η προσπάθεια των γηπεδούχων για την επίτευξη δεύτερου γκολ δικαιώθηκε στο 58’, όταν ο Αστέρας κέρδισε πέναλτι. Την εκτέλεση του ανέλαβε ο Ιγκλέσιας και ο έμπειρος μέσος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 2-0 για τον Αστέρα.

Τα πάντα έγιναν πιο εύκολα για την ομάδα της Τρίπολης μετά το δεύτερο γκολ και ο Αστέρας είχε κι άλλες ευκαιρίες για να διευρύνει τον δείκτη του σκορ, απέναντι στον Πανιώνιο που δεν είχε καλή εικόνα στο ματς μετά το πρώτο εικοσάλεπτο. Τελικά οι γηπεδούχοι έκαναν το 3-0 με τον Καλτσά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα στο 83’, διαμορφώνοντας το αποτέλεσμα της αναμέτρησης. Οι Αρκάδες πέτυχαν τελικά τον στόχο τους, πήραν τη νίκη και θα αγωνιστούν και την επόμενη σεζόν στην Σούπερ Λίγκα.

Αστέρας Τρίπολης – Πανιώνιος 3-0

Γκολ: 24’ Παπαγεωργίου (αυτογκόλ), 58’ Ιγκλέσιας (πεν.), 83’ Καλτσάς

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Βαλιέντε, Χριστόπουλος, Τασουλής, Μπελόκ, Ιγκλέσιας, Καλτσάς, Ρόλε (86’ Τζίμας), Φερνάντες (60’ Δουβίκας), Αραβίδης (78’ Μπαστιανός).

Πανιώνιος: Μαλέρμπ, Παπαγεωργίου (65’ Καμαρά), Ντομίνγκες, Μίκο, Σαραμαντάς, Κόρμπος (78’ Κούρντι), Οικονομίδης, Μπουμάλ, Άρτσε, Μανθάτης (66’ Ρέντζας), Τσιλούλης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ