Όλα τα γκολ της 30ης αγωνιστικής (vids)

Όλα τα γκολ της 30ης αγωνιστικής (vids)

Δείτε όλα τα γκολ που σημειώθηκαν στην 30η και τελευταία αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Πλούσιο θέαμα χάρισαν οι ομάδες της Σούπερ Λίγκας στην 30η και τελευταία αγωνιστική, με τους φιλάθλους να απολαμβάνουν πολλά και ωραία γκολ.

Συγκεκριμένα, ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ πέρασε… αέρα από τα Γιάννινα και έγραψε ιστορία, κατακτώντας αήττητος τον τίτλο. Οι Ασπρόμαυροι επικράτησαν με 2-0 του τοπικού ΠΑΣ, ο οποίος υποβιβάστηκε και τυπικά στη δεύτερη κατηγορία. Το σκορ άνοιξε ο Ακπομ στο 60’, με τον Σάκχοφ στο 79’ να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

Στη Θεσσαλία ο Ολυμπιακός έκανε… πάρτι, κερδίζοντας εύκολα με 3-0 την ΑΕΛ. Ο Χασάν στο 24’ με ωραίο πλασέ νίκησε τον πορτιέρο των γηπεδούχων και έκανε το 1-0 για τους Πειραιώτες, με τον Ομάρ στο 49’ να διπλασιάζει τα τέρματα των Ερυθρόλευκων. Στο 86’ ο Καμαρά με κεφαλιά νίκησε για μια ακόμα φορά τον Κρίστινσον για το 3-0.

Στο «Κ. Βικελίδης» ο Αρης παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο διέλυσε με 7-2 την Ξάνθη! Από δύο γκολ πέτυχαν οι Ντιγκινί και Ματέο Γκαρσία, ενώ από ένα έβαλαν οι Γιουνές, Κόρχουτ και Σιώπης. Από τους Ακρίτες σκόραραν οι Κάστρο και Ντουρίτσκοβιτς.

Εύκολη νίκη πέτυχε και η ΑΕΚ στη Λιβαδειά. Οι Κιτρινόμαυροι λίγες ημέρες πριν το τελικό του Κυπέλλου επικράτησαν με 3-0 του υποβιβασμένου Λεβαδειακού. Το σκορ άνοιξε στο 43’ ο Μπακασέτας, με τους Λιβάγια και Πόνσε να κάνουν το 2-0 και 3-0 αντίστοιχα.

Στην Τρίπολη ο Αστέρας επικράτησε με 3-0 του Πανιωνίου και σώθηκε. Το 1-0 έγινε με αυτογκόλ του Παπαγεωργίου, με τον Ιγκλέσιας στο 60’ να κάνει το 2-0 για τους γηπεδούχους και τον Καλτσά στο 83’ να σφραγίζει τη νίκη των Αρκάδων. Στο Περιστέρι ο ΟΦΗ έκανε τη μεγάλη έκπληξη, καθώς νίκησε με 2-0 τον Ατρόμητο. Τα γκολ πέτυχαν οι Νέιρα και Σασί στο 21’ και στο 74’ αντίστοιχα.

Νωρίτερα, στο ματς που έγινε το μεσημέρι στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός διέλυσε με 4-0 τον Παναιτωλικό, χάρη στα γκολ των Χατζηγιοβάνη (14’), Μακέντα (19’, 40’) και Εμμανουηλίδη (81’). Χθες, Σάββατο, η Λαμία νίκησε εκτός έδρας με 3-0 τον υποβιβασμένο Απόλλωνα Σμύρνης., Τα τέρματα για την ομάδα της Φθιώτιδας πέτυχαν οι Μπαράλες, Μπερτόλιο και Οριουέλα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και τα γκολ:

Απόλλωνας Σμύρνης – Λαμία 0-3

Παναθηναϊκός – Παναιτωλικός 4-0

Λάρισα – Ολυμπιακός 0-3

Αρης – Ξάνθη 7-2

Ατρόμητος – ΟΦΗ 0-2

ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ 0-2

https://www.youtube.com/watch?v=a5Gr02wjtjE

Λεβαδειακός – ΑΕΚ 0-3

https://www.youtube.com/watch?v=Fh8usYhcqAk

https://www.youtube.com/watch?v=D4KM4UUdUn4

https://www.youtube.com/watch?v=SG3Mizj5-gw

Αστέρας Τρίπολης-Πανιώνιος 3-0

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ