ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΟΦΗ 0-2 : Νίκη του ΟΦΗ και «μάχη» της Κρήτης για Σούπερ Λίγκα

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΟΦΗ 0-2 : Νίκη του ΟΦΗ και «μάχη» της Κρήτης για Σούπερ Λίγκα

Ο ΟΦΗ νίκησε εκτός έδρας τον Ατρόμητο με 2-0 και θα παίξει μπαράζ με τον Πλατανιά για το ποια από τις δύο ομάδες θα αγωνιστεί την επόμενη σεζόν στην Σούπερ Λίγκα.

Ο ΟΦΗ πέτυχε πολύ μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του Ατρόμητου με 2-0 και η ομάδα της Κρήτης θα παίξει μπαράζ με τον Πλατανιά για το ποια από τις δύο θα αγωνιστεί στην Σούπερ Λίγκα την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Ατρόμητος μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και η ομάδα του Περιστερίου πίεσε τους φιλοξενούμενους αναζητώντας το γκολ από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Μάλιστα θα πρέπει να σημειωθεί πως ο Ατρόμητος είχε δύο καλές στιγμές στο πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης και ειδικά η φάση με τον Ουάρντα ήταν πολύ καλή ευκαιρία για τους Περιστεριώτες.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ LIVE ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

Μετά το 15’ ο ΟΦΗ βρήκε καλύτερα πατήματα στον αγωνιστικό χώρο, κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν τελικά να προηγηθούν στο σκορ. Ο Νέιρα ήταν αυτός που έστειλε με σουτ από το ύψους του πέναλτι στην μπάλα στα δίχτυα του Μέγιερι, ο οποίος δεν μπόρεσε ν’ αντιδράσει. Η ομάδα του Ηρακλείου προηγήθηκε στο 21’ με 1-0 και τρία λεπτά αργότερα είχε πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Μπράουν, αλλά ο Μέγιερι απέκρουσε το σουτ που έκανε ο παίκτης του ΟΦΗ.

Ο Ατρόμητος είχε και δεύτερη πολύ καλή ευκαιρία στο πρώτο μέρος, όταν ο Μανούσος έπιασε δυνατό σουτ αλλά ο Σωτηρίου ήταν σ’ ετοιμότητα κάνοντας πολύ καλή απόκρουση.

Δοκάρι ο Ατρόμητος – δεύτερο γκολ ο ΟΦΗ

Ο Ατρόμητος ξεκίνησε με πίεση στην άμυνα του ΟΦΗ και το δεύτερο ημίχρονο στην προσπάθεια του να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης. Οι Περιστεριώτες είχαν τον έλεγχο του ματς αλλά από την άλλη πλευρά η ομάδα του Ηρακλείου ανταποκρίθηκε καλά στην πίεση του αντιπάλου της. Ο Ατρόμητος είχε πολύ καλή ευκαιρία στο 64’ όταν ο Ρισβάνης έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και ότι δεν κατάφεραν οι γηπεδούχοι το πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι.

Ο ΟΦΗ έκανε το 2-0 στο 74’ με τον Σασί να εκμεταλλεύεται την πολύ καλή πάσα του Γιαννούλη και με ωραίο πλασέ πέτυχε το δεύτερο γκολ της ομάδας του Ηρακλείου.

Ο ΟΦΗ πέτυχε μια πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη, τερμάτισε στην 13η θέση της βαθμολογίας με 32 βαθμούς και θα δώσει μπαράζ με τον Πλατανιά για το ποια από τις δύο ομάδες θα παίξει στην Σούπερ Λίγκα την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ατρόμητος – ΟΦΗ 0-2

Γκολ: 21’ Νέιρα, 74’ Σασί

Ατρόμητος: Μέγιερι, Σάκιτς, Ρισβάνης, Χατηισαΐας, Κατράνης, Ούμπιδες, Μπουσούλατζιτς (82’ Μούγιακιτς), Μπρούνο, Ουάρντα (46’ Ενσικουλού), Μανούσος (56’ Ουγκράι), Κουλούρης.

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Μιχόγεβιτς, Γιαννούλης, Βαζ, Σασί, Μεγιάδο, Ναμπί (82’ Σακόρ), Κοροβέσης, Μπράουν, Νέιρα (88’ Ντίνας), Φερέιρα (73’ Νάστος).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ