Αυτοί είναι οι καλύτεροι… σερβιτόροι της Superleague

Αυτοί είναι οι καλύτεροι… σερβιτόροι της Superleague

Ο Ολυμπιακός είχε την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος. Πώς να μη γίνει αυτό, από τη στιγμή που οι καλύτεροι πασέρ της Superleague, φορούν τα ερυθρόλευκα.

Αν το γκολ είναι η πεμπτουσία του ποδοσφαίρου, η τελική πάσα είναι το… θεμέλιό του. Υπάρχουν ορισμένοι ποδοσφαιριστές που φτιάχνουν και τελειώνουν μόνοι τους τις φάσεις αλλά οι περισσότεροι θέλουν προικισμένους χαφ να δημιουργούν για πάρτη τους και εκείνοι να στέλνουν την μπάλα στο πλεκτό.

Ο Ολυμπιακός τη χρονιά που μόλις ολοκληρώθηκε, είχε την καλύτερη επίθεση της Superleague, με 5 γκολ περισσότερα από τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ. Σημαντικός παράγοντας στο γεγονός αυτό ήταν η συνύπαρξη δύο ποδοσφαιριστών που έχουν αποδεδειγμένα την … έκτη αίσθηση και δημιουργούν για τους επιθετικούς. Ο Φορτούνης εκτός από τρίτος σκόρερ της Λίγκας, είναι και ο πρώτος πασέρ με 9 τελικές πάσες, ολοκληρώνοντας μια χρονιά στην οποία είχε συμμετοχή σε 21 από τα 71 γκολ της ομάδας του.

Από κοντά και ο Ντάνιελ Ποντένσε που όσο σπάταλος είναι στις ευκαιρίες που του παρουσιάζονται άλλο τόσο δημιουργικός είναι έχοντας 8 ασίστ, επίδοση που τον φέρνει στη 2η θέση της σχετικής λίστας.

Ακολουθούν οι Ντιέγκο Μπίσεσβαρ (7 ασίστ) και Λεό Ζαμπά (6 ασιστ) του ΠΑΟΚ στην 3η και 4η θέση αντίστοιχα, ενώ την 5άδα συμπληρώνει ο Μάρκο Λιβάγια με 6 επίσης τελικές πάσες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ