Παντελίδης: «Ευχαριστήσαμε τον κόσμο που ήρθε να μας δει»

Παντελίδης: «Ευχαριστήσαμε τον κόσμο που ήρθε να μας δει»

Στους οπαδούς του Άρη αφιέρωσε ο Έλληνας τεχνικός την εμφατική νίκη επί της Ξάνθης.

Κάθε λόγο να είναι χαρούμενος είχε ο Σάββας Παντελίδης στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς του Άρη με την Ξάνθη, καθώς η ομάδα του έκλεισε τη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κερδίζοντας με 7-2.

Ο προπονητής των κίτρινων ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξη και διευκρίνισε πως η απόφαση να αναλάβει εκτέλεση πέναλτι ο Μανώλης Σιωπής, που σκόραρε με αυτόν τον τρόπο για πρώτη φορά στην καριέρα του, είχε παρθεί πριν τη σέντρα.

Η αρχική τοποθέτηση του Έλληνα τεχνικού:

«Θα έχετε καταλάβει ότι δύσκολα ενθουσιάζομαι, αλλά δεν μπορώ να μην είμαι ευχαριστημένος σήμερα. Ευχαριστήσαμε τον κόσμο που πλήρωσε ένα εισιτήριο για να έρθει να μας δει. Χαρήκαμε το ματς. Δεν υπήρχε σκοπιμότητα, οι άμυνες δεν ήταν ιδιαίτερα προσεκτικές. Θεωρώ ότι μπορούσαμε να πετύχουμε πολλά ακόμη γκολ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην ομάδα και στον κόσμο. Βάλαμε μια βάση, να κοιτάξουμε το μέλλον».

Για τον απολογισμό του: «Από ένα σημείο και μετά είδαμε μια ομάδα που ήθελε να παίξει το ποδόσφαιρο που μου αρέσει. Από τον Ιανουάριο και μετά η ομάδα ήταν διαφορετική».

Για την επόμενη σεζόν: «Επειδή μέσα στην εβδομάδα θα μιλήσουμε για το θέμα, θα επικεντρωθούμε σήμερα μόνο σε αυτό το ματς».

Για το ρεκόρ 40 χρόνων με το 7-2: «Θεωρώ ότι από τη φύση της αυτή η ομάδα είναι αρκετά επιθετική. Το μεγάλο μυστικό είναι η βοήθεια που είχαμε από τον κόσμο. Και όταν έχεις καλούς παίκτες, χρειάζεται δουλειά, συγκέντρωση και να πετύχεις πολλά. Ίσως το σημερινό σκορ να μην είναι η πραγματική εικόνα, γιατί και ο αντίπαλος ήταν διακοπές, ήμασταν αδιάφοροι βαθμολογικά και οι δύο».

Για το αν θα εκτελέσει ξανά πέναλτι ο Σιώπης: «Γιατί όχι. Πάντως ήταν εντολή από πριν, ένα από τους τρεις να είναι ο Μανώλης αν κερδίζαμε πέναλτι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ