Αρης: Εβαλε εφτά γκολ μετά από 40 χρόνια!

Αρης: Εβαλε εφτά γκολ μετά από 40 χρόνια!

Οι Κίτρινοι σκόραραν εφτά γκολ παιχνίδι πρωταθλήματος μετά από 40 χρόνια. Τελευταία φορά που είχαν σκοράρει τόσα πολλά γκολ ήταν το 1979 στη νίκη επί της Καστοριάς με 7-2!

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά εφτά γκολ πέτυχε ο Αρης στον αγώνα με την Ξάνθη (7-2), για την 30η και τελευταία αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Οι Κίτρινοι έστησαν πάρτι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και χάρισαν θέαμα υψηλού επιπέδου στους φιλάθλους τους που βρέθηκαν στο γήπεδο. Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη έκλεισε με ιδανικό τρόπο τη φετινή σεζόν και γιόρτασε με εφτάρα την έξοδό της στην Ευρώπη.

Πρωταγωνιστές στην επιβλητική νίκη του Αρη ήταν οι Ντιγκινί και Ματέο Γκαρσία, οι οποίοι πέτυχαν από δύο γκολ, ενώ από έβαλαν οι Γιουνές, Κόρχουτ και Σιώπης.

Το παιχνίδι με την Ξάνθη μάλιστα είναι ιστορικής σημασίας, καθώς ο Αρης πέτυχε εφτά γκολ μετά από 40 χρόνια! Τελευταία φορά που είχε σκοράρει εφτά γκολ η ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν στις 3 Ιουνίου του 1979 στο παιχνίδι με την Καστοριά! Το σκορ μάλιστα ήταν το ίδιο με το σημερινό παιχνίδι, με τους Κίτρινους να παίρνουν τη νίκη με 7-2.

Οι παίκτες του Παντελίδη ισοφάρισαν την ιστορική επίδοση της ομάδας του 1979 και απέδειξαν περίτρανα ότι δίκαια ολοκληρώνουν τη σεζόν στην 5η θέση της βαθμολογίας, που τους δίνει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Europa League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ