Ψηφίστε τον MVP της 30ης αγωνιστικής (Γκάλοπ)

Ψηφίστε τον MVP της 30ης αγωνιστικής (Γκάλοπ)

Μπορείτε να ψηφίζετε τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή της αγωνιστικής μέσω του σχετικού γκάλοπ που διενεργεί to10.gr.

Φινάλε πρωταθλήματος για τη Σούπερ Λίγκα φέτος με την διεγαγωή και της 30ης αγωνιστικής. Νάτχο, Γιουνές, Μακέντα, Μάνταλος και Πέλκας οι πέντε παίκτες που τίθενται στην διάθεσή σας για ψηφοφορία.

Δημήτρης Πέλκας
Ο ΠΑΟΚ κράτησε το αήττητο στους Ζωσιμάδες με τον Δημήτρη Πέλκα να έχει πολύτιμη συμβολή στη νίκη με 2-0. Κι αυτό καθώς από τα δικά του πόδια προήλθαν τα δύο γκολ του δικεφάλου.

Μπίμπαρς Νάτχο
Ο Ολυμπιακός πέρασε με 3-0 από την έδρα της ΑΕΛ και ο Ισραηλινός μεσοεπιθετικός έδειξε για μία ακόμη φορά το ταλέντο του στη δημιουργία. Συγκεκριμένα ήταν ο δημιουργός των δύο εκ των τριών τερμάτων της ομάδας του κάνοντας και πάλι πιο εύκολα τα πράγματα για τους συμπαίκτες του.

Φεντερίκο Μακέντα
Ο Παναθηναϊκός ήταν επιβλητικός απέναντι στον Παναιτωλικό τον οποίο και νίκησε εύκολα με 4-0. Ο Ιταλός επιθετικός ήταν ο καλύτερος της ομάδας του με δύο γκολ και γενικότερα με πολύ καλή συνεργασία με τους ακραίους, αλλά και τους παίκτες που κινούνταν πίσω του.

Πέτρος Μάνταλος
Η ΑΕΚ δεν είχε πρόβλημα να επικρατήσει με 3-0 στη Λιβαδειά και ο Πέτρος Μάνταλος ήταν ο κορυφαίος του αγώνα για την Ενωση. Μπορεί να μην σκόραρε, ήταν όμως καταλυτικός στην οργάνωση και τη δημιουργία, μοιράζοντας ασίστ, έχοντας ευκαιρίες και δοκάρι.

Χαμζά Γιουνές
Ο Άρης «σκόρπισε» με 7-2 την Ξάνθη στο σκορ της αγωνιστικής και ο Τυνήσιος ήταν εκείνος που σήμανε την αντεπίθεση όταν η ομάδα του βρέθηκε πίσω στο σκορ. Ισοφάρισε με «ριμπάουντ» μετά το άστοχο πέναλτι του Σιώπη, ενώ στη συνέχεια έδειξε πως διαθέτει ταλέντο και στη δημιουργία, «σερβίροντας» δύο γκολ σε Ντιγκινί και Κόρχουτ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ