ΟΦΗ: 85.000 ευρώ θα μοιραστούν οι παίκτες

ΟΦΗ: 85.000 ευρώ θα μοιραστούν οι παίκτες

Ο Μιχάλης Μπούσης είχε υποσχεθεί έξτρα πριμ σε κάθε παιχνίδι των τελευταίων αγωνιστικών με αποτέλεσμα το ποσό να κορυφωθεί και να φτάσει τις 85.000 ευρώ.

Ένα έξτρα κίνητρο, είχε δώσει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΟΦΗ, στους ποδοσφαιριστές στα παιχνίδια του τελευταίου διμήνου και το οποίο κρατήθηκε επτασφράγιστο μυστικό.

Από τις 17 Μαρτίου όταν και κέρδισε ο ΟΦΗ τον Λεβαδειακό με 2-0 και σε κάθε παιχνίδι που ακολουθούσε, ο Μιχάλης Μπούσης είχε υποσχεθεί έξτρα πριμ σε περίπτωση νίκης. Το πρώτο πριμ το ανακοίνωσε στους παίκτες ο ίδιος ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, αμέσως μετά τη νίκη επί του Λεβαδειακού μέσα στα αποδυτήρια του «Γεντί Κουλέ».

Εκείνη την ημέρα ο Μιχάλης Μπούσης, ανακοίνωσε στους παίκτες του ΟΦΗ πως θα μοιραστούν το ποσό των 20.000 ευρώ για τη νίκη επί του Λεβαδειακού αλλά και σε κάθε παιχνίδι που θα ακολουθούσε.

Έτσι οι παίκτες του ΟΦΗ πήραν 20.000 ευρώ έξτρα πριμ για τις νίκες επί των Λεβαδειακού, ΠΑΣ Γιάννενα ενώ κόντρα στον Παναθηναϊκό το ποσό ανέβηκε κατά 5.000 ευρώ φτάνοντας τις 25.000 για να ακολουθήσουν ακόμα 20.000 για το διπλό στο Περιστέρι. Συνολικά, οι παίκτες του ΟΦΗ θα μοιραστούν το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 85.000 ευρώ και ενώ βέβαια η χρονιά δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα καθώς ακολουθούν οι δύο αγώνες με τον Πλατανιά…

Πηγή: politica.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ