Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό για Λάμπρου

Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό για Λάμπρου

Ο Λάζαρος Λάμπρου βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο ομάδων του εξωτερικού και σύντομα όπως αναφέρει νέο δημοσίευμα θα υπάρξουν εξελίξεις.

Μετά τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας φαίνεται πως υπάρχουν κι άλλες ομάδες που επιθυμούν την απόκτηση του Λάζαρου Λάμπρου. Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα ο 21χρονος ποδοσφαιριστής, που πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα της Φορτούνα Σιτάρντ υπάρχει ενδιαφέρον από τις Άντρελεχτ και Μπριζ.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «voetbalprimeur.be», αναφέρει πως ο Λάμπρου είναι η «αποκάλυψη» του Ολλανδικού πρωταθλήματος. Αναφέρει πως η Άντερλεχτ έχει ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν και ένας από τους παίκτες που θα πάρει, δεν αποκλείεται να προέρχεται από την «Eredivisie».

Ο λόγος για τον Λάμπρου, τονίζοντας ωστόσο πως έχει ρήτρα τριών εκατομμυρίων και η ομάδα θα πρέπει να είναι γρήγορη, για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να ανανεώσει το συμβόλαιο και να αυξήσει τη συγκεκριμένη ρήτρα. Εκτός από Άντερλχετ ενδιαφέρον υπάρχει από την Κλαμπ Μπριζ, αλλά και από την Φενερμπαχτσε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ