Superleague: Υπό συζήτηση ο τρόπος διεξαγωγής του νέου πρωταθλήματος

Superleague: Υπό συζήτηση ο τρόπος διεξαγωγής του νέου πρωταθλήματος

Την Τετάρτη (8/5) θα συνεδριάσει η επιτροπή για τον τρόπο διεξαγωγής των πρωταθλημάτων από τη νέα αγωνιστική περίοδο, δηλαδή αν θα έχει πλέι οφ, πλέι άουτ κλπ.

Η Superleague μπαίνει στην τελική ευθεία ώστε να αποφασισθεί ο τρόπος διεξαγωγής των πρωταθλημάτων από τη νέα σεζόν, με τη λίγκα να αποτελείται πλέον 14 ομάδες.

Την προσεχή Τετάρτη (8/5) θα συνεδριάσει η αρμόδια επιτροπή που απαρτίζεται από τους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ατρόμητο και Αστέρα Τρίπολης, και θα εξετάσει τα «μοντέλα» που έχουν προταθεί.

Συγκεκριμένα, υπάρχουν προτάσεις για διεξαγωγή πλέι οφ και πλέι άουτ, για «ενδιάμεσο» γύρο, για τρίτο γύρο και διάφορα άλλα.

Τα μοντέλα που θα μπουν πρώτα στη λίστα ως τα πιο ωφέλημα για τη λίγκα, θα αναλυθούν σε επόμενο Δ.Σ. που θα γίνει μέσα στον Μάιο, ώστε ο συνεταιρισμός να λάβει την οριστική του απόφαση και το θέμα να κλείσει οριστικά.

Εν τω μεταξύ, ο πρόεδρος της Super League, Μηνάς Λυσάνδρου θα βρίσκεται από σήμερα στην Μαδρίτη, όπου αύριο (07/05) πραγματοποιείται η σύσκεψη των ευρωπαϊκών λιγκών με θέματα την διοργάνωση των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, την συνεργασία με την UEFA κ.α.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ