Χειρουργήθηκε ο Βιεϊρίνια

Χειρουργήθηκε ο Βιεϊρίνια

Στον αρχηγό του ΠΑΟΚ έγινε αποκατάσταση του πρόσθιου χιαστού συνδέσμου με μόσχευμα επιγονατιδικού και αφαίρεση τμήματος του έσω μηνίσκου.

Μια μέρα μετά την ολοκλήρωση της Super League που βρήκε τον ΠΑΟΚ αήττητο πρωταθλητή, ο Αντρέ Βιεϊρίνια πέρασε την πόρτα του χειρουργείου προκειμένου ν’ αποκατασταθεί το πρόβλημα του τραυματισμού του, καθώς είχε υποστεί ρήξη χιαστών στις 14 Απριλίου.

Η επέμβαση πραγματοποιήθηκε στο Πόρτο από τον γιατρό της Εθνικής Πορτογαλίας κ. Νορόνια με τη συμμετοχή του επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου του ΠΑΟΚ κ. Παπακώστα.

Στον αρχηγό του Δικεφάλου έγινε αποκατάσταση του πρόσθιου χιαστού συνδέσμου με μόσχευμα επιγονατιδικού και αφαίρεση τμήματος του έσω μηνίσκου (μερική μηνισκεκτομή <20%).

Το πρόγραμμα αποκατάστασης του Βιεϊρίνια θα σχεδιαστεί από το ιατρικό επιτελείο του ΠΑΟΚ με σκοπό την ασφαλέστερη και ταχύτερη επάνοδο του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή.

Ωστόσο φαίνεται ότι δύσκολα θα μπορέσει να αγωνιστεί ξανά μέσα στο 2019 και η επιστροφή του στα γήπεδα υπολογίζεται για τις αρχές του 2020.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ