Γκουγκουλιάς: «Δάκρυσε στο πρώτο γκολ του Άρη ο Γιώργος»

Γκουγκουλιάς: «Δάκρυσε στο πρώτο γκολ του Άρη ο Γιώργος»

Ο  Γιώργος Γκουγκουλιάς μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό και στάθηκε στις συγκλονιστικές στιγμές που βίωσε ο γνωστός οπαδός του Άρη Γιώργος, τονίζοντας το πόσο χαρούμενος ήταν που είδε και πάλι από κοντά την αγαπημένη του ομάδα.

Σπουδαία στιγμή χθες (5/5) στο Βικελίδης με τον γνωστό οπαδό του Άρη τον Γιώργο να βρίσκεται ξανά κοντά στην αγαπημένος του ομάδα μετά από τέσσερα χρόνια. Ο άτυχος οπαδός, που τραυματίστηκε σοβαρό σε τροχαίο, πέρασε ένα πολύ όμορφο απόγευμα βλέποντας τους κίτρινους να προσφέρουν θέματα και να επικρατούν της Ξάνθης με 7-2.

Κοντά στον Γιώργο βρέθηκαν οι παλαίμαχοι άσοι της ομάδας Γιώργος Γκουγκουλιάς και Αγγελος Χαριστέας, αλλά και ο μεγαλομέτοχος Θόδωρος Καρυπίδης. Ο  Γκουγκουλιάς μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό και στάθηκε στις συγκλονιστικές στιγμές που βίωσε ο γνωστός οπαδός, αλλά και το πόσο έχει βοηθήσει η ΠΑΕ Άρης.

Αναλυτικά όσα Γιώργος Γουγκουλιάς στο Yellow Radio 92.8 

– Για την χθεσινή μέρα στο γήπεδο:

Καλύτερα δεν μπορούσε να κλείσει η αγωνιστική. Όλοι έφυγαν ενθουσιασμένοι. Δεν μπορούσαν να κάνουν καλύτερο δώρο σε εμάς τους φιλάθλους.

-Για τον Γιώργο και την επιστροφή:

Το προετοιμάζαμε εδώ και καιρό. Έπρεπε να υπάρχει ασθενοφόρο και γιατρός μαζί του. Πολλές φορές δεν μας βοήθησε ο καιρός στο να έρθει ο Γιώργος στο γήπεδο. Όλα πήγαν καλά γιατί όλοι το περίμεναν καλά. Το περίμενε και το παιδί πολύ. Ευχαριστώ και τον πρόεδρο που βοήθησε σε αυτό.

-Για το πως το έζησε ο Γιώργος:

Τρελάθηκε. Το παιδί δεν μιλάει και δεν μπορεί να κινηθεί, αλλά φώναζε, έβγαζε κραυγές. Συγκινήθηκα πολύ γιατί δάκρυσε όταν μπήκε το πρώτο γκολ. Πριν το τροχαίο του είχα δώσει τη φανέλα του Άρη. Δεν έχανε παιχνίδι. Είναι ένα πολύ καλό παιδί. Είχα σοκαριστεί με το συμβάν. Προσπαθώ να είμαι κοντά και να βοηθήσω την οικογένεια. Ο Άρης, οι παίκτες και ο πρόεδρος έχουν βοηθήσει πολύ.

-Για το πως ένιωσε ο ίδιος:

Το κανονίζουμε τόσο καιρό, να έρθει καλά και να υπάρχει ασθενοφόρο. Ήταν όλα απίστευτα. Ήταν καταπληκτικά και δεν το περίμενα με καλύτερο τρόπο. Ευχαριστώ όλους πάρα πολύ.

-Για το τι είπαν οι υπόλοιποι:

Ο πρόεδρος του είπε ότι τον περιμένουμε ξανά του είπαμε ότι έφερε γούρι. Το παιδί ήταν πολύ συγκινημένο και έζησε από τις πιο ωραίες μέρες μετά το ατύχημα του. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε έναν αγώνα στο Χαριλάου για το παιδί. Να μαζευτούν τα χρήματα για τον Γιώργο.Ανατριχιάζω που το λέω, αλλά ένιωσα οικογένεια με όλη την ομάδα χθες και με την διοίκηση.

-Για την ομάδα χθες:

Έπαιξαν πάρα πολύ ωραία, καταπληκτικά. Έδωσε χαρά και έδωσε πολλά όνειρα στους φιλάθλους.

-Για το αν αξίζει καλύτερα η ομάδα:

Στην αρχή θέλαμε η ομάδα να δέσει γρήγορα και να παρουσιάσει μια καλή εικόνα. Με την πορεία και με το ματς νιώθεις ότι αυτοί παίκτες μπορούσαν και παραπάνω. Η ομάδα είχε καλούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Τις καλές ομάδες κάνουν και οι ποδοσφαιριστές που είναι στον πάγκο.

-Για το που μπορεί να φτάσει ο Άρης:

Για παραπάνω δεν μπορείς να πεις από τώρα, αλλά χαίρομαι με την εικόνα της ομάδας. Θέλαμε και το κάτι παραπάνω.

-Για τη νοοτροπία νικητή:

Ο προπονητής ήρθε σε μία ομάδα σε δύσκολο χρόνο και βελτίωσε την εικόνα. Είναι δύσκολο να το καταφέρεις με τόσους ξένους. Τα κατάφερε πολύ καλά και στην φυσική κατάσταση των παιδιών. Η ομάδα είχε αντοχές μέχρι το 90 και είχε τρεξίματα. Αυτό είναι έργο του Παντελίδη και του τιμ του.

-Για το αν θα χτίσει τον Άρη ο Παντελίδης:

Δεν μπορούμε να συζητάμε για άλλο προπονητή και θα πρέπει να τον στηρίξουμε. Χαίρομαι που είναι Έλληνας και πιστεύω θα βοηθήσει πολύ την ομάδα.

-Για τον MVP του Άρη:

Για μένα είναι ο Γκαρσία, γιατί έφερε και πολύ ποιότητα και μάρκαρε πολύ καλά. Δεν αμφισβητώ και τον Ντιγκινί που έκανε πολύ καλό πρωτάθλημα.

-Για το αν θα μείνει ο Γκαρσία:

Νομίζω ότι θα τον κρατήσει ο πρόεδρος γιατί είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής και δέθηκε με την ομάδα. Πιστεύω και μακάρι να μείνει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ