Ψηφίστε τον κορυφαίο της Superleague (Γκάλοπ)

Ψηφίστε τον κορυφαίο της Superleague (Γκάλοπ)

Η σεζόν ολοκληρώθηκε και πλέον έχουμε ξεκάθαρη άποψη για αυτούς που ξεχώρισαν με τις ομάδες του. Το «10» έφτιαξε μια 11άδα των καλύτερων και σας καλεί να ψηφίσετε τον κορυφαίο

Η φετινή Superleague έφτασε στο τέλος της με τον ΠΑΟΚ θριαμβευτή και αήττητο μάλιστα στις 30 αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Πέρα όμως από την ύψιστη ομαδική διάκριση, την κατάκτηση του πρωταθλήματος, είχαμε και αρκετούς παίκτες που ξεχώρισαν με την απόδοσή τους και αποτέλεσαν σημεία αναφοράς στην ομάδα τους.

Η προσπάθεια για να βγει μια 11άδα «καλύτερων» είναι πάντα υποκειμενική, ωστόσο σας καλούμε να επιλέξετε εσείς των κορυφαίο, τον αγαπημένο σας ή γενικότερα τον πιο επιδραστικό παίκτη του πρωταθλήματος στην ομάδα που αγωνίστηκε…

Πασχαλάκης

Ο Superman της εστίας του ΠΑΟΚ. Δεν είχε πολλή δουλειά στα ματς πρωταθλήματος, αλλά όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί, σίγουρος, σταθερός και με εντυπωσιακά ρεφλέξ όποτε χρειάστηκε.

Ινσούα

Ο μπακ του Παναθηναϊκού ήταν από τις λίγες «οάσεις» της πράσινης άμυνας. Σκληρός στα μετόπισθεν, έπαιζε με γνήσιο αργεντίνικο πάθος και μας χάρισε και ένα από τα γκολ της χρονιάς κόντρα στον Άρη.

Κρέσπο

Ο «γρήγορος» της άμυνας του ΠΑΟΚ. Μπαίνει δικαιωματικά στην καλύτερη 11άδα μιας και ο ΠΑΟΚ είχε το καλύτερο αμυντικό δίδυμο του πρωταθλήματος, δένονατς αρμονικά με τον παρτενέρ του.

Βαρέλα

Ο «δυνατός» της άμυνας του Δικέφαλου του Βορρά. Επιλέγεται με κλειστά μάτια για τον ίδιο λόγο με τον Ισπανό παρτενέρ του. Υπόδειγμα σταθερότητας, έδωσε ηρεμία στην άμυνα του πρωταθλητή.

Βιεϊρίνια

Ο αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ, ήταν το Α και το Ω του. Ηγέτης με τα όλα του. Έκανε μια μεστή χρονιά και βγήκε μπροστά όπου χρειάστηκε πετυχαίνοντας μερικά εξαιρετικά κρίσιμα γκολ στην πορεία του ΠΑΟΚ προς το πρωτάθλημα.

Γκιγέρμε

Ο χαφ που έλειπε πολλά χρόνια από τον Ολυμπιακό. Ποιότητα, ηγρεμία, καλές πάσες και τοποθετήσεις. Εγγυούταν την σωστή μεταφορά μπάλας προς τα μπρος και το μοίρασμά της στα άκτα της επίθεσης του Ολυμπιακού, ενώ κάλυπτε σωστά τους χώρους όταν αμύνονταν.

Φορτούνης

Ίσως ο MVP του πρωταθλήματος βάσει ατομικής απόδοσης. Ο Έλληνας χαφ έκανε την καλύτερη χρονιά του στο Λιμάνι πετυχαίνοντας 12 γκολ και μοιράζοντας 9 ασίστ, όντας η κινητήριος δύναμη της καλύτερης επίθεσης του πρωταθλήματος.

Κουρμπέλης

Η «κόλλα» της ομάδας που παρουσίασε ο Γιώργος Δώνης. Βγήκε μπροστά με την απόδοση, τη συμπεριφορά και τη νοοτροπία του δείχνοντας τον δρόμο στα πιτσιρίκια του Παναθηναϊκού ώστε να δουλέψουν και να εξελιχθούν.

Γκαρσία

Η αποκάλυψη της ομάδας του Άρη. Μόνιμη πηγή κινδύνων για τους αντιπάλους των κιτρινόμαυρων, αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της ομάδας του δείχνοντας σπάνια τεχνικά χαρίσματα και μπαίνοντας ήδη στο… μάτι των «μεγάλων» της Superleague.

Πόνσε

Ο καλύτερος παίκτης μιας επιεικώς μέτριας φετινής ΑΕΚ. Σύγχρονο φορ με δυνατό κορμί, οξυδέρκεια και πάνω απ’ όλα… μυρίζεται το γκολ δείχνοντας ιδιαίτερη έφεση στα τελειώματα των φάσεων.

Κουλούρης

Πως θα μπορούσε να λείπει από την 11άδα ο Κανονιέρης της Superleague. O Κουλούρης βρήκε τον χώρο του στην καλοδουλεμένη ομάδα του Ατρόμητου και γρήγορα κέρδισε την εμπιστοσύνη του Κάναντι που βρήκε έναν πολύ αποτελεσματικό επιθετικό στο πρόσωπό του τόσο με την μπάλα χαμηλά όσο και με το κεφάλι.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ