Ο Σάμαρης, η Μπενφίκα και το «θέλω» του ΠΑΟΚ

Ο Σάμαρης, η Μπενφίκα και το «θέλω» του ΠΑΟΚ

Ο Ανδρέας Σάμαρης φεύγει από την Μπενφίκα, ο ΠΑΟΚ τον έχει στη μεταγραφική λίστα του και... περιμένει, την ώρα που Νιουκάστλ και Χετάφε, ετοιμάζονται για «μπάσιμο».

Δεδομένο θεωρούν οι Πορτογάλοι ότι ο Ανδρέας Σάμαρης θα αποχωρήσει από την Μπενφίκα στο τέλος της σεζόν. Ο πρόεδρος της πορτογαλικής ομάδας, Λουίς Φελίπε Βιέιρα, έχει αποφασίσει να μην συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του, που λήγει τον Ιούνιο, καθώς θεωρεί ότι η προσφορά που έγινε τον παίκτη (1.200.000 € τον χρόνο, για 2 χρόνια), είναι πέραν του δέοντος σωστή.

Ωστόσο, αυτό δεν δείχνει να προβληματίζει τον Σάμαρη, που ούτως ή άλλως έχει στα χέρια του σημαντικές κρούσεις από πολλές ομάδες. Και ήδη αρκετές εξ αυτών έχουν ενημερώσει τους εκπροσώπους του πως επιθυμούν να συζητήσουν με τον διεθνή Ελληνα μέσο για όλα.

Μεταξύ των ομάδων που τον κοιτάζουν, βεβαίως, βρίσκεται και ο ΠΑΟΚ. Εξάλλου, εδώ και καιρό to10.gr έχει αποκαλύψει τις… ματιές του Δικεφάλου στον Ελληνα μέσο, αλλά και το κανάλι επικοινωνίας που έχει ανοίξει με τους μάνατζερ του παίκτη ο Μάριο Μπράνκο.

Ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ (σ.σ. παρότι δεν είναι 100% βέβαιο ότι θα συνεχίσει στον Δικέφαλο) έχει επικεντρωθεί στην πορτογαλική αγορά, την οποία γνωρίζει πάρα πολύ καλά. Πέρα από αυτό, ωστόσο, ο ΠΑΟΚ θα ήθελε τον Σάμαρη και για να ενισχύσει το ελληνικό του στοιχείο, το οποίο είναι η συντριπτική μειοψηφία του ρόστερ του.

Φυσικά, δεν είναι μόνο ο ΠΑΟΚ. Διότι ο Σάμαρης έχει προσφορές και από άλλες ομάδες του εξωτερικού. Μάλιστα, εάν ο ίδιος το επιθυμούσε θα μπορούσε να βρει εύκολα ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο στη Ρωσία, τη Μέση Ανατολή ή την Κίνα, ωστόσο, όπως προκύπτει από το περιβάλλον του, προτιμάει, εάν δεν μείνει στην Μπενφίκα, να συνεχίσει να αγωνίζεται σε ένα καλό πρωτάθλημα της Ευρώπης.

Εξάλλου, από την Αγγλία είναι γνωστό το ενδιαφέρον της Νιουκάστλ (σ.σ. πρόσφατα είχε ταξιδέψει στέλεχός της στην Πορτογαλία για χάρη του), ενώ πριν λίγες ημέρες από την Ισπανία προέκυψε ενδιαφέρον της Χετάφε για τον διεθνή χαφ. Με την προοπτική της συμμετοχής στο Champions League να μην τον αφήνει καθόλου αδιάφορο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ