Το μεγαλύτερο «στοίχημα» για τον Ολυμπιακό

Το μεγαλύτερο «στοίχημα» για τον Ολυμπιακό

Μια ομάδα με γερές βάσεις όπως ο Ολυμπιακός χρειάζεται τις κατάλληλες «ενέσεις» ποιότητας για τη νέα σεζόν. Στην άμυνα βρίσκεται το «κλειδί».

Ο Ολυμπιακός πέτυχε πολλά την σεζόν που μόλις τελείωσε και ας μην επιβραβεύτηκε με έναν τίτλο. Ο Ολυμπιακός του Πέδρο Μαρτίνς κατάφερε να «χτίσει» από την αρχή μια ομάδα που μπόρεσε να φέρει τον κόσμο στο γήπεδο, να αναδείξει τον Ολυμπιακό, με διαφορά κιόλας, πρώτο στα εισιτήρια (παρότι ο ΠΑΟΚ πήρε πρωτάθλημα μετά από 34 ολόκληρα χρόνια, και η ΑΕΚ μόλις το είχε πάρει μετά από 24 ολόκληρα χρόνια) και να παίξει όμορφο ποδόσφαιρο.

Μήπως θεωρείται άραγε πως τυχαία το Καραϊσκάκη συνέχιζε να γεμίζει μετά την ήττα στην Τούμπα και ακόμη περισσότερο μετά τον αποκλεισμό – σοκ από την Λαμία; Ο κόσμος του Ολυμπιακού είδε, κατάλαβε και επιβράβευσε μια μεγάλη προσπάθεια που ξεκίνησε το περσινό καλοκαίρι και μπορεί να μην συνοδεύτηκε την πρώτη χρονιά από τίτλο αλλά έδειξε πως ο σύλλογος βρίσκεται στον σωστό δρόμο.

Η νέα σεζόν μπαίνει για τον Ολυμπιακό έχοντας πλέον γερές βάσεις στο ρόστερ του σε συνδυασμό με την θέληση και αποφασιστικότητα για να κάνει στοχευμένες «ενέσεις» σε θέσεις κλειδιά που θα τον ισχυροποιήσουν ακόμη περισσότερο.

Με την υπόθεση του Σα να οδηγείται σε happy end κλείνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η θέση για το Νο1. Απαραίτητο συστατικό για μια μεγάλη ομάδα η παρουσία ενός τερματοφύλακα – εγγύηση. Όπως ο Σα.

Ο Ολυμπιακός αναζητά ενίσχυση δεδομένα στο κέντρο της άμυνας, στα άκρα της επίθεσης και στην κορυφή της επίθεσης έχοντας ανοικτή την υπόθεση του Χασάν που είναι δύσκολη.

Τα γκολ είναι αλήθεια πως έλειψαν στο ξεκίνημα της σεζόν για τον Ολυμπιακό. Όμως αυτό που του στοίχισε αγωνιστικά εν τέλει ήταν τα γκολ που δέχθηκε. Ο Ολυμπιακός «πλήρωσε» την άμυνα του περισσότερο από την επίθεση του.

Ο Ολυμπιακός άλλωστε στην πορεία βρήκε τον δρόμο για να σκοράρει, και μάλιστα κατά ριπας από ένα διάστημα και μετά. Με τον Χασάν μάλιστα να εξελίσσεται μετά τον τραυματισμό του σε λίρα εκατό.

Ποδοσφαιριστή που έχει το γκολ ξεκάθαρα. Και αυτό είναι σημαντικό στην κουβέντα για την παραμονή του και τη νέα σεζόν με δεδομένα πάντα τα μεγάλα προβλήματα που βάζει η Μπράγκα.

Σαφέστατα και η υπόθεση του επιθετικού που αναζητά ο Ολυμπιακός είναι ιδιαίτερα σημαντική. Όπως και του ακραίου που θα έρθει να «δέσει» με τους Ποντένσε, Μασούρα, Λάζαρο.

Η επιλογή όμως στο κέντρο της άμυνας αποτελεί το μεγαλύτερο «στοίχημα» για τον Ολυμπιακό. Ο «βράχος», ο στόπερ που θα έρθει για να καθοδηγήσει τον Ολυμπιακό από τα μετόπισθεν είναι η μεταγραφή που θα κρίνει πολλά στην ομάδα του Μαρτίνς για τη νέα σεζόν. Αν θα είναι ο Ματιέ που δεδομένα είναι στο «κόλπο» ακόμη καλύτερα καθώς μιλάμε για ποδοσφαιριστή που έχει όλο το «πακέτο».

Στην άμυνα ο Ολυμπιακός οφείλει να «θωρακιστεί» πολύ καλύτερα από ότι την σεζόν που τελείωσε, παρότι με διαφορά ήταν καλύτερος από την προηγούμενη. Στην άμυνα χρειάζεται το κάτι παραπάνω για να είναι πιο ήσυχος μέσα στην σεζόν.

Με την ομάδα άλλωστε «δεμένη» και όχι να φτιάχνεται από την αρχή όπως συνέβη το περασμένο καλοκαίρι όλα θα είναι πιο εύκολα για τον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ