Ο μεγαλύτερος συντελεστής τερμάτων είναι ασπρόμαυρος

Ο μεγαλύτερος συντελεστής τερμάτων είναι ασπρόμαυρος

Τελειωμό δεν έχουν τα φετινά ρεκόρ για τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ. Ένα από τα δεκάδες είναι ότι έχει τον μεγαλύτερο συντελεστή τερμάτων στην ιστορία του επαγγελματικού πρωταθλήματος.

Τα ρεκόρ είναι για να σπάνε και αυτό έκανε φέτος ο ΠΑΟΚ με τον καλύτερο τρόπο. Από το ξεκίνημα του Πρωταθλήματος οι Ασπρόμαυροι έδειξαν ότι βρίσκονται σε τρομερή κατάσταση.

Είχαν την καλύτερη άμυνα στη Super League, αλλά και ποδοσφαιριστές που έβρισκαν συνεχώς δίχτυα. Ακόμα και όταν ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς αποχώρησε από την ομάδα για να πάει στην Σαουδική Αραβία, βρήκε τους παίκτες που του προσέφεραν αυτό που έκανε μέχρι τις αρχές Γενάρη ο Σέρβος επιθετικός.

Το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ είδε μόλις 14 φορές να παραβιάζουν την εστία του Πασχαλάκη και 66 φορές να στέλνει τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργήσει ένα ρεκόρ που αφορούν τη δική του ιστορία.

Ο συντελεστής των +52 γκολ (66-14) είναι η καλύτερης διαφοράς τερμάτων στο σύνολο του πρωταθλήματος. Οι Πρωταθλητές μ’ αυτή την διαφορά ξεπέρασαν το περσινό +46 (59-13) το οποίο ήταν το καλύτερο στα χρόνια του επαγγελματικό ποδοσφαίρου τη σεζόν 1979-80.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ