Αυτός είναι ο νούμερο ένα μεταγραφικός στόχος του Άρη

Αυτός είναι ο νούμερο ένα μεταγραφικός στόχος του Άρη

Τα δεδομένα και το πλάνο κινήσεων των κίτρινων για την ερχόμενη σεζόν.

Ο Άρης ολοκλήρωσε την αγωνιστική περίοδο με επιτυχία, παρουσιάζοντας ένα αξιόμαχο σύνολο και εξασφαλίζοντας ευρωπαϊκό εισιτήριο, και πλέον έχει στραφεί στον σχεδιασμό της επόμενης μέρας. Οι διαβουλεύσεις μεταξύ των υπευθύνων της ομάδας για τα μεταγραφικά έχουν ξεκινήσει και τα ζητήματα που έχουν ιεραρχηθεί ως σημαντικά θα «τρέξουν» και κατά την απουσία του Θόδωρου Καρυπίδη, που μεθαύριο (10/05) θα αναχωρήσει για το εξωτερικό.

Πρωταρχικός στόχος για τους κίτρινους είναι να έχουν συμπληρώσει το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ τους στο ξεκίνημα της νέας σεζόν. Αυτό που θέλουν οι άνθρωποι της ΠΑΕ είναι στις 15 Ιουνίου να έχουν ήδη κλείσει το 80% των παικτών τους ώστε να κάνουν μαζί προετοιμασία, που θα πραγματοποιηθεί και φέτος στην Ολλανδία

Με βάση τη λογική αυτή, ξεκαθαρίζουν τις προθέσεις τους στους παίκτες που έχουν ήδη συμβόλαιο, όπως και σε αυτούς που η συνεργασία τους με την ομάδα λήγει αλλά προτίθενται να κρατήσουν. Ένας από αυτούς είναι και ο Νίκο Μαρτίνες, που όπως σας ενημέρωσε το to10.gr εμφανίζεται ιδιαίτερα «θερμός» στο ενδεχόμενο να παραμείνει για άλλον έναν χρόνο στη Θεσσαλονίκη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ