Ο ΠΣΑΤ για την επίθεση στο «Έθνος» και τον Σακελλαρόπουλο

Ο ΠΣΑΤ για την επίθεση στο «Έθνος» και τον Σακελλαρόπουλο

Με αφορμή την επίθεση με μπογιές και βαριοπούλες που πραγματοποίησε το απόγευμα ομάδα ατόμων στα Γραφεία του «Έθνους», επί της Λ. Συγγρού και την επίθεση στον δημοσιογράφο Μένιο Σακελλαρόπουλο, ο ΠΣΑΤ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου καταδικάζει την άνανδρη επίθεση που έγινε στα γραφεία της 24MEDIA από ομάδα ατόμων, που έσπασαν τζάμια, προκάλεσαν […]

Με αφορμή την επίθεση με μπογιές και βαριοπούλες που πραγματοποίησε το απόγευμα ομάδα ατόμων στα Γραφεία του «Έθνους», επί της Λ. Συγγρού και την επίθεση στον δημοσιογράφο Μένιο Σακελλαρόπουλο, ο ΠΣΑΤ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου καταδικάζει την άνανδρη επίθεση που έγινε στα γραφεία της 24MEDIA από ομάδα ατόμων, που έσπασαν τζάμια, προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα και χτύπησαν τον συνάδελφο Μένιο Σακελλαρόπουλο, ο οποίος έτυχε να βρίσκεται εκτός κτιρίου εκείνη τη στιγμή.

Πρόκειται για μια ακόμη επίθεση, που στόχο έχει να πλήξει την ελευθεροτυπία.

Το Δ.Σ. του ΠΣΑΤ ζητά από τις Αρχές τη σύλληψη και την τιμωρία των υπαιτίων, εκφράζοντας τον αποτροπιασμό του για τον όλο και εντεινόμενο εκφοβισμό των δημοσιογράφων, στον οποίο μένουν απαθείς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ